I kampen om gæster på high end-hoteller, har Københavns største hotelgruppe brugt millioner på at forædle hotellet 71 Nyhavn. Det har gjort high end-hotellet til gruppens dyreste i værelsespriser.

“Vi har ikke foretaget investeringen på 71 Nyhavn for at forsvare os mod andre high end-hoteller, nye som eksisterende – men fordi vi prioriterer vores produktportefølje og ønskede at forædle hotellet”, siger koncerndirektør for salg og marketing, Birthe Becker, fra Københavns største hotelgruppe, Arp-Hansen, til STANDBY.dk

Opgraderingen af 71 Nyhavn var tiltrængt, medgiver Birthe Becker.

”Vi har brugt et tocifret millionbeløb på denne perle. Turnarounden har været meget gennemgribende, vi har næsten haft fat i hver eneste mursten i de to fredede bygninger. Kvaliteten har fået et løft. Hotellet trængte til dette, men vi kunne have undladt det – der er ikke noget, gæsterne har bedt om,” siger Birthe Becker.

Hotel er klar til nyt kapitel efter renovering

Hostrups Hotel i Tønder har en historie, der går helt tilbage til 1850’erne. Nu skrives der et nyt kapitel, som er noget mere opmuntrende end det forrige. Det endte nemlig med en konkurs, som efterlod hotellet i en forfærdelig forfatning, skriver frdb.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne