I kampen om gæster på high end-hoteller, har Københavns største hotelgruppe brugt millioner på at forædle hotellet 71 Nyhavn. Det har gjort high end-hotellet til gruppens dyreste i værelsespriser.

“Vi har ikke foretaget investeringen på 71 Nyhavn for at forsvare os mod andre high end-hoteller, nye som eksisterende – men fordi vi prioriterer vores produktportefølje og ønskede at forædle hotellet”, siger koncerndirektør for salg og marketing, Birthe Becker, fra Københavns største hotelgruppe, Arp-Hansen, til STANDBY.dk

Opgraderingen af 71 Nyhavn var tiltrængt, medgiver Birthe Becker.

”Vi har brugt et tocifret millionbeløb på denne perle. Turnarounden har været meget gennemgribende, vi har næsten haft fat i hver eneste mursten i de to fredede bygninger. Kvaliteten har fået et løft. Hotellet trængte til dette, men vi kunne have undladt det – der er ikke noget, gæsterne har bedt om,” siger Birthe Becker.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hoteldirektør: ”Vi skal samarbejde om byen”

Inden 2021 er omme, vil København med al sandsynlighed have 7.700 hotelværelser mere, end byen har nu, skriver Berlingske. Det svarer til en stigning på over 40 procent på blot tre år, og det stiller krav til, at man udvikler byens turisme i et tæt samarbejde mellem hoteller og turistorganisationer.

Hotel klar efter stor millionrenovering

For at signalere nærheden til den store park ved Scandic-hotellet i Roskilde og også lyde lidt grønnere, er ordet ”park” netop tilføjet, så hotellet nu hedder Scandic Roskilde Park, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne