Det bliver nemlig Meyers Contract Catering, der åbner restaurant i det nybyggede Hotel Odeon, når det 15. oktober slår dørene op i hjertet af Odense. Navnet på den nye restaurant bliver H.C. by Meyers, og Odense Sport & Event og 3C koncernen, der står bag driften af hotellet, har valgt en kvalitetsbevidst og spændende gastronomisk virksomhed til at drive hotellets restaurant.

”Meyers har gennem 30 år i fødevarebranchen, med sammenlægningen med Løgismose for fire år siden - og senest med restaurant Anarkist i Albanis gamle tappehal vist -, at de formår at udvikle den danske madkultur og inspirere deres gæster”, siger direktør i Odense Sport & Event, Enrico Augustinus.

For Meyers er Odense det helt naturlige sted at placere en ny spændende restaurant. Åbningen af H.C. by Meyers ligger i naturlig forlængelse af deres øvrige engagement og involvering i det fynske.

”Det boomer med nye, spændende madsteder i Odense i disse år, og det er fantastisk for byen og for restaurationsbranchen generelt. Odense er i gang med en kolossalt spændende byudvikling, som trækker en masse spændende markeder og initiativer med sig. Da vi fik muligheden for at lave et partnerskab med så stor en spiller som Odense Sport & Event, var vi ikke i tvivl, og vi glæder os fantastisk meget til at komme i gang med arbejdet med H.C. by Meyers” siger Jens Andersen, forretningsdirektør i Meyers Contract Catering.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne