Sanden Bjerggaard Hotel & Kursuscenter vil igen summe af liv og lokke gæster til fra nær og fjern. Det oplyser den nye ejer af hotellet, Jan Middelboe, der har købt det konkursramte hotel. Det skriver Nordjyske ifølge Kursuslex.

"Planen er, at det skal sættes i stand," siger Jan Middelboe, der nu skal træffe beslutning om, hvor mange penge der skal bruges på at få hotellet op på niveau. Planerne for hotellet er med andre ord ikke helt på plads. "Men hotellet med den unikke beliggenhed rummer et væld af muligheder," lyder vurderingen fra Jan Middelboe, der glæder sig til at lade sit nye projekt udfolde sig.

Sanden Bjerggaard kommer dog ikke til at åbne under de nye ejere lige med det samme - der er ganske meget, der skal sættes i stand, inden hotellet igen kan slå dørene op. "Der skal lige males og fejes lidt," som Jan Middelboe formulerer det. For bestyrelsen bag Sanden Bjerggaard har salget af hotellet betydet, at man kunne sætte et punktum. Både for en årrække med et hotel i god drift og for den triste afslutning, det var, at skulle erklære hotellet konkurs og sende hotellet og kreditorer i skifteretten.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne