Sanden Bjerggaard Hotel & Kursuscenter vil igen summe af liv og lokke gæster til fra nær og fjern. Det oplyser den nye ejer af hotellet, Jan Middelboe, der har købt det konkursramte hotel. Det skriver Nordjyske ifølge Kursuslex.

"Planen er, at det skal sættes i stand," siger Jan Middelboe, der nu skal træffe beslutning om, hvor mange penge der skal bruges på at få hotellet op på niveau. Planerne for hotellet er med andre ord ikke helt på plads. "Men hotellet med den unikke beliggenhed rummer et væld af muligheder," lyder vurderingen fra Jan Middelboe, der glæder sig til at lade sit nye projekt udfolde sig.

Sanden Bjerggaard kommer dog ikke til at åbne under de nye ejere lige med det samme - der er ganske meget, der skal sættes i stand, inden hotellet igen kan slå dørene op. "Der skal lige males og fejes lidt," som Jan Middelboe formulerer det. For bestyrelsen bag Sanden Bjerggaard har salget af hotellet betydet, at man kunne sætte et punktum. Både for en årrække med et hotel i god drift og for den triste afslutning, det var, at skulle erklære hotellet konkurs og sende hotellet og kreditorer i skifteretten.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne