Fremtiden er uvis for dele af den københavnske modeuge, efter at Københavns Kommune har valgt at stoppe sin økonomiske støtte.

I kommunens nye budgetaftale for 2019 er hverken Copenhagen Fashion Week eller Global Fashion Agenda anført som modtager af midler i det kommende år. Puljen, der tilsammen udgjorde 3,6 millioner kroner i 2018, er annulleret i kommunens samlede budget. Til gengæld er der oprettet en anden pulje til »internationale mega-events«, der skal markedsføre hovedstaden.

Hos Copenhagen Fashion Week ærgrer konstitueret direktør Trine Rindsig Laursen sig over, at politikerne har valgt at trække støtten.

”De midler, vi har modtaget, har støttet det åbne program. En hjørnesten i vores overordnede strategi, hvor vi åbner modeugen op for borgere og besøgende i byen med talks, shows, udstillinger og samarbejder med detail-leddet og kulturinstitutioner,” siger hun.

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov

Hvad kommer den nye ferielov til at betyde for din virksomhed? Det kan du blive meget klogere på, når HORESTA holder gå-hjem-møde om den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020 med en overgangsordning fra 1. september 2019.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne