Fremtiden er uvis for dele af den københavnske modeuge, efter at Københavns Kommune har valgt at stoppe sin økonomiske støtte.

I kommunens nye budgetaftale for 2019 er hverken Copenhagen Fashion Week eller Global Fashion Agenda anført som modtager af midler i det kommende år. Puljen, der tilsammen udgjorde 3,6 millioner kroner i 2018, er annulleret i kommunens samlede budget. Til gengæld er der oprettet en anden pulje til »internationale mega-events«, der skal markedsføre hovedstaden.

Hos Copenhagen Fashion Week ærgrer konstitueret direktør Trine Rindsig Laursen sig over, at politikerne har valgt at trække støtten.

”De midler, vi har modtaget, har støttet det åbne program. En hjørnesten i vores overordnede strategi, hvor vi åbner modeugen op for borgere og besøgende i byen med talks, shows, udstillinger og samarbejder med detail-leddet og kulturinstitutioner,” siger hun.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

HOTREC: ”Klimalovgivning vil ændre måden, hvorpå vi driver virksomhed”

Klimadagsordenen ruller verden over, og den har også indtaget EU. Her har man lavet klare målsætninger for, hvor meget CO2-udledningen skal nedbringes. Formand for den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation HOTREC, og formand for HORESTA, Jens Zimmer Christensen siger, at turisme- og oplevelseserhvervet må forvente ny lovgivning, som EU vil indføre for at indfri ambitionerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne