Den kinesiske restaurantkæde Xiabu Xiabus markedsværdi er på få dage faldet med et beløb, der svarer til 1,23 milliarder kroner.

Det sker, efter en gravid kvinde den 6. september fandt en kogt rotte i sin suppe og lagde et billede af det på Weibo, der er den kinesiske pendant til Facebook. Det skriver BBC.

Den efterfølgende shitstorm på sociale medier har været så voldsom, at Xiabu Xiabu, der driver 300 restauranter i Kina, nu er i knæ. Den lokale Xiabu Xiabu-restaurant i Shandong-provinsens Weifang City blev kort efter hændelsen lukket ned, mens myndigheder undersøger hændelsen.

Har man lyst til at stille nysgerrigheden om det omtalte billede, kan det ses her.

Har du fået læst?

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Sådan minimerer jeres virksomhed madspild fra buffeten

Gæsterne elsker en spændende buffet med et interessant udvalg, men det er ikke billigt, når virksomhederne må bære resterne af maden ud til skraldespanden, når den sidste gæst er gået. HORESTAs miljøchef Mikal Holt Jensen har samlet en række gode råd til, hvordan man minimerer madspildet fra buffeten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne