Den kinesiske restaurantkæde Xiabu Xiabus markedsværdi er på få dage faldet med et beløb, der svarer til 1,23 milliarder kroner.

Det sker, efter en gravid kvinde den 6. september fandt en kogt rotte i sin suppe og lagde et billede af det på Weibo, der er den kinesiske pendant til Facebook. Det skriver BBC.

Den efterfølgende shitstorm på sociale medier har været så voldsom, at Xiabu Xiabu, der driver 300 restauranter i Kina, nu er i knæ. Den lokale Xiabu Xiabu-restaurant i Shandong-provinsens Weifang City blev kort efter hændelsen lukket ned, mens myndigheder undersøger hændelsen.

Har man lyst til at stille nysgerrigheden om det omtalte billede, kan det ses her.

Har du fået læst?

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne