Grøntsagsglade gæster har siden 2017 kunne bestille fra et menukort udelukkende med vegetar- og veganerretter på Wagamama i England, og i 2018 blev det også lanceret i Irland. Den 12. september landede det grønne menukort på Wagamama-restauranterne i Tivoli og på Frederiksberg, som det første sted udenfor England og Irland.

Rune-Christoffer Dragsdahl, generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening, siger om det, at der bliver sat fokus på veganere/vegetarer med et nyt menukort:

”Det er meget glædeligt, at der kommer flere retter på menukortet, og at det bliver endnu nemmere at finde dem. Det gavner både vegetarer, veganere og alle dem, der gerne vil spise grønnere.”

Trenden med at spise mere grønt og mindre kød breder sig i Danmark. Ifølge Coop Analyse og Dansk Vegetarisk Forening havde 32 procent af danskerne mindst én kødløs dag om ugen i 2018. I 2017 var det 28 procent af danskerne.

Har du fået læst?

HORESTA: ”Turisterhvervet har stadig gakkede afgifter”

Et flertal i Folketinget vil rydde op i en række afgifter, som falder i kategorien ’gakkede’. Det fortalte skatteordførerne Andreas Steenberg (RV) og Dennis Flydtkjær (DF) samt skatteminister Karsten Lauritzen (V), da HORESTA tirsdag havde inviteret dem på besøg i Tivoli. Blandt de gakkede afgifter var gevinstafgiften for forlystelsesparker, som også kaldes ’bamseafgiften’.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne