Grøntsagsglade gæster har siden 2017 kunne bestille fra et menukort udelukkende med vegetar- og veganerretter på Wagamama i England, og i 2018 blev det også lanceret i Irland. Den 12. september landede det grønne menukort på Wagamama-restauranterne i Tivoli og på Frederiksberg, som det første sted udenfor England og Irland.

Rune-Christoffer Dragsdahl, generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening, siger om det, at der bliver sat fokus på veganere/vegetarer med et nyt menukort:

”Det er meget glædeligt, at der kommer flere retter på menukortet, og at det bliver endnu nemmere at finde dem. Det gavner både vegetarer, veganere og alle dem, der gerne vil spise grønnere.”

Trenden med at spise mere grønt og mindre kød breder sig i Danmark. Ifølge Coop Analyse og Dansk Vegetarisk Forening havde 32 procent af danskerne mindst én kødløs dag om ugen i 2018. I 2017 var det 28 procent af danskerne.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt Visitor: Den kødfri bøf er kommet for at blive

I 2016 var der ingen, men nu har McDonald’s tre vegetariske burgere på menuen. Den nye adm. direktør i kæden, Mads Friis, fortæller, at de kødfrie burgere særligt er målrettet det unge segment, hvor flere og flere betragter sig selv som fleksitarer.

Tivoli mister ny direktionsdirektør efter få måneder

Danske Andreas Veilstrup Andersen vendte i sommer tilbage til Tivoli, hvor han indtil 2008 var vicedirektør. Han havde indtil skiftet til Tivoli været administrerende direktør siden 2011 for Sveriges største forlystelsespark, Liseberg i Gøteborg, skriver Standby.dk.

Tivoli får ny chef for havens fødevarer og drikkevarer

Fra 1. oktober er det 38-årige Jakob Volquards Harreby, der skal være såkaldt General Manager for Food & Beverage, hvor han får det overordnede ansvar for Tivolis egne restauranter, caféer, fastfood, barer, isboder, slikboder og konditorier. Det fremgår af en meddelelse sendt til FødevareWatch.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne