Burger King-familien har fået et nyt, friskt og smeltende varmt medlem. Burger Kings nye ’Halloumi King’ er en burger, til alle der elsker burgere men gerne vil spise lidt mindre kød.

I ’Halloumi King’ har Burger King erstattet bøffen med halloumi. Halloumi er en helt særlig fast og saltet ost, der er blevet produceret på Cypern siden middelalderen. I Halloumi King bliver osten skåret i skiver og stegt, til den er perfekt gylden og sprød på begge sider. Udover den stegte ostebøf indeholder det nye burgermedlem en saftig kartoffelbolle fyldt med frisk salat, tomat, løg og en klassisk mayonnaise.

”Hvis man elsker brugere, men gerne vil begrænse kødindtaget, er dette en perfekt ny burger. Vi kan se, at vores kunder i langt højere grad efterspørger burgere uden kød – og i denne burger savner man absolut ikke kødet – takket være den store mængde smeltet ost. Burgere uden kød er en trend, som vi følger tæt, og vores udvalg af kødfrie burgere vokser, i takt med at efterspørgslen efter veggie-burgere med masser af høj kvalitet og fyldt med smagfulde råvarer, vokser ” siger marketingchef Sofie Navardsen, fra Burger King.

I Danmark kan gæsterne fra den 10. september købe den ostefyldte burger.

Fredensborg-borger hædret hos McDonald's

Ved det årlige Kick Off-event for McDonald’s i Norden blev Claus Strand fra Fredensborg, der står bag McStrand-organisationen, der tæller syv – snart otte - McDonald's restauranter fordelt rundt i Nordsjælland samt i Slagelse og snart Vordingborg, hædret som 'Årets Franchisetager' hos McDonald’s, skriver Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg.

Stor burgerkæde er på vej til Tønder

Rygterne har længe floreret i Tønder; At Burger King slår sig ned i byen. Men rygtet er ikke bare et rygte, det er også sandt, forlyder det nu fra Burger King til JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne