Burger King-familien har fået et nyt, friskt og smeltende varmt medlem. Burger Kings nye ’Halloumi King’ er en burger, til alle der elsker burgere men gerne vil spise lidt mindre kød.

I ’Halloumi King’ har Burger King erstattet bøffen med halloumi. Halloumi er en helt særlig fast og saltet ost, der er blevet produceret på Cypern siden middelalderen. I Halloumi King bliver osten skåret i skiver og stegt, til den er perfekt gylden og sprød på begge sider. Udover den stegte ostebøf indeholder det nye burgermedlem en saftig kartoffelbolle fyldt med frisk salat, tomat, løg og en klassisk mayonnaise.

”Hvis man elsker brugere, men gerne vil begrænse kødindtaget, er dette en perfekt ny burger. Vi kan se, at vores kunder i langt højere grad efterspørger burgere uden kød – og i denne burger savner man absolut ikke kødet – takket være den store mængde smeltet ost. Burgere uden kød er en trend, som vi følger tæt, og vores udvalg af kødfrie burgere vokser, i takt med at efterspørgslen efter veggie-burgere med masser af høj kvalitet og fyldt med smagfulde råvarer, vokser ” siger marketingchef Sofie Navardsen, fra Burger King.

I Danmark kan gæsterne fra den 10. september købe den ostefyldte burger.

Burger King lancerer kødfri kæmpesucces i Danmark

Burger King introducerede for første gang en kødfri variant af deres ikoniske Whopper i den amerikanske sydstat St. Louis i april for at teste, om de kødelskende amerikanere overhoved var interesseret i plantebøffer. Der gik kun 29 dage før burgergiganten besluttede at rulle deres plantebaserede Impossible Whopper ud i samtlige restauranter i hele USA.

Jespers Torvekøkken oplever stor stigning i efterspørgslen på vegetarmad

"Vi skal være med nu, ellers er vi færdige om fem år. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Det kommer til at gå så hurtigt." Sådan formulerer adm. direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul, udviklingen, der foregår inden for det grønne køkken i fødevarebranchen, skriver FødevareWatch.dk.

Trend: Giganter og nye spillere kæmper om at tilfredsstille forbrugernes fremtidige behov

Den amerikanske virksomhed New Wave Foods er en af de nye spillere inden for alternativ madproduktion. Der har i den seneste tid været en stigende efterspørgsel på plantebaserede retter, der kan imødekomme en bæredygtig og vegansk livsstil. Vi har alle hørt om kødfrit kød og kylling, men nu har New Wave Foods fremstillet et miljøvenligt alternativ til rejer - veganske rejer produceret på tang og planter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne