Flere hoteller i London bygger biografer, der skal huse private selskaber, forretningsmøder og gæster ude fra om aftenen. En biograf er ikke ny videnskab, men det er placeringen indenfor hotellets døre, og erfaringerne er succesrige.

En storskærm er en ny tendens for hotellernes produkt og samlingssted, skriver HotelNewsNow, hvor gæster samles i komfortabel indretning med unik underholdning, siger Alex Drown, der er salgsmanager for hotellet The Curtain, der har navngivet de nye biografomgivelser The Screening Room. Her er plads til 60 stående eller 35 siddende.

”Gæsterne har anmeldt rummet som deres favorit på hotellet. Der er storskærm, en privat bar, og selvfølgelig har vi tilføjet en popcorn-maskine,” siger han til HotelNewsNow. På the Georgian House Hotel blev ubenyttede toiletter og badeforhold bygget om til samme biografoplevelse i stedet for lagerrum. ”Vi arbejdede med flere idéer om, hvordan vi kunne skabe omsætning på rummet, og biografrummet forblev den bedste. 99 procent af reaktionerne har været utrolig positive,” fortæller Adam Rowledgde, der er hotellets general manager.

Læs mere her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne