Flere hoteller i London bygger biografer, der skal huse private selskaber, forretningsmøder og gæster ude fra om aftenen. En biograf er ikke ny videnskab, men det er placeringen indenfor hotellets døre, og erfaringerne er succesrige.

En storskærm er en ny tendens for hotellernes produkt og samlingssted, skriver HotelNewsNow, hvor gæster samles i komfortabel indretning med unik underholdning, siger Alex Drown, der er salgsmanager for hotellet The Curtain, der har navngivet de nye biografomgivelser The Screening Room. Her er plads til 60 stående eller 35 siddende.

”Gæsterne har anmeldt rummet som deres favorit på hotellet. Der er storskærm, en privat bar, og selvfølgelig har vi tilføjet en popcorn-maskine,” siger han til HotelNewsNow. På the Georgian House Hotel blev ubenyttede toiletter og badeforhold bygget om til samme biografoplevelse i stedet for lagerrum. ”Vi arbejdede med flere idéer om, hvordan vi kunne skabe omsætning på rummet, og biografrummet forblev den bedste. 99 procent af reaktionerne har været utrolig positive,” fortæller Adam Rowledgde, der er hotellets general manager.

Læs mere her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne