Flere hoteller i London bygger biografer, der skal huse private selskaber, forretningsmøder og gæster ude fra om aftenen. En biograf er ikke ny videnskab, men det er placeringen indenfor hotellets døre, og erfaringerne er succesrige.

En storskærm er en ny tendens for hotellernes produkt og samlingssted, skriver HotelNewsNow, hvor gæster samles i komfortabel indretning med unik underholdning, siger Alex Drown, der er salgsmanager for hotellet The Curtain, der har navngivet de nye biografomgivelser The Screening Room. Her er plads til 60 stående eller 35 siddende.

”Gæsterne har anmeldt rummet som deres favorit på hotellet. Der er storskærm, en privat bar, og selvfølgelig har vi tilføjet en popcorn-maskine,” siger han til HotelNewsNow. På the Georgian House Hotel blev ubenyttede toiletter og badeforhold bygget om til samme biografoplevelse i stedet for lagerrum. ”Vi arbejdede med flere idéer om, hvordan vi kunne skabe omsætning på rummet, og biografrummet forblev den bedste. 99 procent af reaktionerne har været utrolig positive,” fortæller Adam Rowledgde, der er hotellets general manager.

Læs mere her.

Har du fået læst?

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne