Hvorfor er de lokale en ny målgruppe for hoteller? Hvordan vil kunstig intelligens påvirke turismen? Og hvad er det i det hele taget for en udvikling, turismen kommer til at gennemleve de kommende år? Det er nogle af de spørgsmål, vi bliver klogere på ved årets Tomorrow’s Urban Travel konference, som nu melder fuldt program.

Konferencen finder sted den 9. oktober, men billetsalget lukker allerede på tirsdag.

Blandt talerne er Olivier Cardon, direktør for AccorLocal, som arbejder med at åbne Accors franske hoteller op for de lokale. Han giver sit bud på, hvorfor det faktisk skaber stor værdi ikke kun at fokusere på de rejsende, men også på naboerne. Derfor har Olivier Cardon fyldt kufferten med spændende eksempler på, hvad der får de lokale til at strømme ind i hotellerne, og hvilke tiltag de lokale ikke tager til sig.

Den kunstige intelligens er også blandt de hotteste emner lige nu, og det er et åbent spørgsmål, hvad AI kommer til at betyde for fremtidens turisme. Derfor har Tomorrow’s Urban Travel allieret sig med dobbelt TEDx-talker Anita Schjøll Brede, der er direktør og stifter af Iris.ai, som er rangeret blandt verdens 10 mest innovative startups inden for kunstig intelligens. Hun drager paralleller mellem turisme og kunstig intelligens og gør os klogere på, hvad for noget tech vi skal være spændte på, og hvad der er mere hype end substans.

Læs meget mere om programmet her.

Du kan sikre dig din plads ved Tomorrow’s Urban Travel her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne