Hvorfor er de lokale en ny målgruppe for hoteller? Hvordan vil kunstig intelligens påvirke turismen? Og hvad er det i det hele taget for en udvikling, turismen kommer til at gennemleve de kommende år? Det er nogle af de spørgsmål, vi bliver klogere på ved årets Tomorrow’s Urban Travel konference, som nu melder fuldt program.

Konferencen finder sted den 9. oktober, men billetsalget lukker allerede på tirsdag.

Blandt talerne er Olivier Cardon, direktør for AccorLocal, som arbejder med at åbne Accors franske hoteller op for de lokale. Han giver sit bud på, hvorfor det faktisk skaber stor værdi ikke kun at fokusere på de rejsende, men også på naboerne. Derfor har Olivier Cardon fyldt kufferten med spændende eksempler på, hvad der får de lokale til at strømme ind i hotellerne, og hvilke tiltag de lokale ikke tager til sig.

Den kunstige intelligens er også blandt de hotteste emner lige nu, og det er et åbent spørgsmål, hvad AI kommer til at betyde for fremtidens turisme. Derfor har Tomorrow’s Urban Travel allieret sig med dobbelt TEDx-talker Anita Schjøll Brede, der er direktør og stifter af Iris.ai, som er rangeret blandt verdens 10 mest innovative startups inden for kunstig intelligens. Hun drager paralleller mellem turisme og kunstig intelligens og gør os klogere på, hvad for noget tech vi skal være spændte på, og hvad der er mere hype end substans.

Læs meget mere om programmet her.

Du kan sikre dig din plads ved Tomorrow’s Urban Travel her.

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne