Business Region Aarhus vil de kommende tre år satse målrettet på norske og tyske turister, efter at en kampagne på det norske marked har vist gode resultater.

For mens antallet af norske overnatninger i Danmark faldt en anelse fra første halvår i 2017 til samme periode i år, var der derimod 5 pct. flere nordmænd, som overnattede i en østjysk seng.

Det har nu fået de 12 kommuner i Business Region Aarhus til at udvide markedsføringen til også at omfatte Tyskland. Målet er, at antallet af årlige norske og tyske overnatninger skal være steget 10 pct. ved udgangen af 2021, fortæller Silkeborgs borgmester, Steen Vindum (V), medlem af Business Region Aarhus' politiske styregruppe.

”Vi vil nu udnytte de positive erfaringer til at tiltrække endnu flere turister. Derfor forlænges indsatsen i tre år på det norske marked, ligesom vi også udruller den fælles markedsføring på det tyske marked, som allerede er i markant vækst. Væksten skyldes bl.a., at der fra den danske stats side har været afsat ekstra midler til at markedsføre Danmark i Tyskland, ligesom den tyske økonomi er stærkere. Den bølge skal vi rulle med på og profitere af i Østjylland,” siger Steen Vindum.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Skal hoteller selv køre taxa med gæsterne?

Der er for lang ventetid på taxa, især uden for de større byer, skriver Erhverv+ Fyn. Og problemet er den nye taxalov, som har gjort det uattraktivt at køre taxature uden for byerne, hvor de fleste kunder er.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne