Sidste år åbnede en direkte flyrute mellem Indien og København – og den har haft stor betydning i forhold til at få tiltrukket indiske turister til hovedstadsområdet.

Allerede i årets første syv måneder har der ifølge Wonderful Copenhagen været 48.000 indiske overnatninger i Region Hovedstaden, og det er en stigning på over 20 procent i forhold til sidste år. Isoleret set har juli måned især været god med en stigning på 45 procent.

”Indien er verdens næststørste marked for udrejsende turister, så potentialet i Indien er meget stort. Derudover er gennemsnitsalderen i Indien kun 27 år, og netop de helt unge er særligt interessante for os som segment, da de matcher vores udbud af oplevelser og vores kultur bedre end de ældre segmenter, der er mere traditionelle i deres rejsemønster. De unge, som ofte rejser selvstændigt, bliver generelt også lidt længere på destinationen, og har et stigende forbrug, så vi får mere ud af dem”, siger kommunikationschef i Wonderful Copenhagen, Tine Kastrup-Misir.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne