Der er fart på hotelbranchen i hovedstaden, og det får nu en af landets største aktører inden for ejendomsadministration, Cobblestone Property Management, til at overtage majoriteten af asset management-delen i Nordic Hotel Consulting, NHC Asset Management. Selskabet vil fremover hedde Cobblestone Hotel Asset Management og blive en del af Cobblestone-gruppen, fremgår det af en pressemeddelelse fra Cobblestone, skriver EjendomsWatch.dk.

"Frem mod 2025 får København 7000-10.000 nye hotelværelser. Nogle af investeringerne kommer fra etablerede hotelinvestorer, men mange nye pensionskasser, kapitalfonde og udviklere er også gået ind i segmentet, og ikke alle har in-house-kompetencer til at håndtere hotelaktiver. Forvaltning af hotelaktiver er ikke almindelig ejendomsadministration, og med tilførelsen af specialkompetencer og mange års erfaring fra NHC øjner vi en mulighed for at udvikle et nyt marked, som flugter rigtig godt med vores overordnede strategi," siger Rasmus Juul-Nyholm, adm. direktør hos Cobblestone Property Management, i meddelelsen.

Opkøbet understøtter en generel strategi hos Cobblestone Property Management om at løfte kundernes afkast ved at fokusere mere på højt servicerede og brandede ejendomsprodukter. Mere avancerede og forædlede ejendomsprodukter skal gøre det nemmere at indgå aftaler med de mest ombejlede og betalingsvillige lejere, lyder det.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne