Casper Puggaard har måttet fratræde sin stilling i Scandic Hotels i Danmark som følge at ændringer i den danske organisationsstruktur. Hotelkædens kommercielle organisation er blevet spillet fra en til to enheder og vil fremadrettet være opdelt i Brand & Marketing og Salg & distribution.

Men der var ikke plads til Casper Puggaard efter den organisationsændring, og derfor har han forladt sin stilling efter gensidig aftale.

”Scandic har netop gennemgået en dansk strukturændring, så vi nationalt nu afspejler vores kommercielle organisation på Group-niveau. Det er den rigtige beslutning i forhold til at sikre det bedste samarbejde mellem Group og land, samt at vi fremover står så stærkt som muligt i det danske marked. Jeg ønsker i denne forbindelse at takke Casper for sit store og dedikerede arbejde i Scandic de seneste ni år, hvor han har bidraget til at sikre Scandic den stærke position, vi har i dag,” siger Jens Mathiesen, der er administrerende direktør for Scandic Hotels i Danmark.

Har du fået læst?

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne