Casper Puggaard har måttet fratræde sin stilling i Scandic Hotels i Danmark som følge at ændringer i den danske organisationsstruktur. Hotelkædens kommercielle organisation er blevet spillet fra en til to enheder og vil fremadrettet være opdelt i Brand & Marketing og Salg & distribution.

Men der var ikke plads til Casper Puggaard efter den organisationsændring, og derfor har han forladt sin stilling efter gensidig aftale.

”Scandic har netop gennemgået en dansk strukturændring, så vi nationalt nu afspejler vores kommercielle organisation på Group-niveau. Det er den rigtige beslutning i forhold til at sikre det bedste samarbejde mellem Group og land, samt at vi fremover står så stærkt som muligt i det danske marked. Jeg ønsker i denne forbindelse at takke Casper for sit store og dedikerede arbejde i Scandic de seneste ni år, hvor han har bidraget til at sikre Scandic den stærke position, vi har i dag,” siger Jens Mathiesen, der er administrerende direktør for Scandic Hotels i Danmark.

Har du fået læst?

Ny direktør stoppet på kendt luksushotel efter få dage

I starten af september blev det kendte luksushotel Bandholm Hotel solgt til en gruppe erhvervsfolk, og Peter Bøgil, der har erfaring fra Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, blev præsenteret som ny daglig hoteldirektør og medejer, skriver EB.dk.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne