Der sker store forandringer i danskernes madvaner i disse år. Forbrugerne lægger i stadig større stil økologiske madvarer med lav fedtprocent i indkøbskurven, mens pakker med bøffer og bacon oftere må vige pladsen til fordel for linser og kikærter.

Det mærker man dog ikke hos McDonald’s, hvor 180.000 danskere lægger nu vejen forbi hver dag. Det er gennemsnitligt 20.000 flere daglige gæster end for bare et år siden. Kædens omsætning, som sidste år landede på 2,3 mia. kroner og dermed en vækst på fem pct. fra året før, er i første halvår af 2018 steget med yderligere seks pct. sammenlignet med sidste år.

Fastfood-kæden har de seneste år investeret knap 400 mio. kroner i at ombygge restauranterne, og det har ifølge virksomhedens kommercielle direktør, Mads Friis, særligt bidraget til væksten.

Snart bliver burgerne også suppleret med cafe latte, cortado og americano, når fastfood-kæden inden længe vil forsøge sig med en barista i nogle af restauranterne.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Populær burgerkæde får hug på børsen

Den populære amerikanske burgerkæde Shake Shack var steget næsten 100 pct. på børsen i år, men tirsdag bliver aktien slået til plukfisk oven på et skuffende regnskab, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne