Med bookingplatformene har vi åbnet en helt ny verden for forbrugerne og givet de små hoteller adgang til en global kundedatabase, så de kan overleve overfor de store hotelkæder, skriver Christoph Klenner fra ETTSA i et debatindlæg på Altinget.

”Det er en kæmpe fordel for forbrugerne, at de nu selv er i stand til at søge og filtrere blandt en lang række hoteller og booke lige netop det hotel, de ønsker at bo på med et enkelt klik med musen frem for at få et begrænset udbud præsenteret på enkelte hjemmesider eller kataloger”, skriver Christoph Klenner, og fortsætter:

”Vi har åbnet en helt ny verden for forbrugerne, der nu hurtigt og nemt kan søge efter hoteller i hele verden, sammenligne priser og læse om de enkelte hotellers faciliteter uden at skulle ind på hvert enkelt hotels hjemmeside. Der er hoteller, der aldrig ville blive opdaget af andre end de lokalkendte, hvis det ikke var for bookingplatformene”, skriver han.

Læs hele indlægget her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hotelbranchen advarer mod for øget privatudlejning

Skal ejere af fast ejendom, som benyttes til helårsboliger, have mulighed for at udleje disse til ferie- og fritidsformål i 100 dage om året fremfor de 70, som lige nu er tilladt? Det spørgsmål skal Vækstudvalget i Frederikssund Kommune snarest tage stilling til, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne