Med bookingplatformene har vi åbnet en helt ny verden for forbrugerne og givet de små hoteller adgang til en global kundedatabase, så de kan overleve overfor de store hotelkæder, skriver Christoph Klenner fra ETTSA i et debatindlæg på Altinget.

”Det er en kæmpe fordel for forbrugerne, at de nu selv er i stand til at søge og filtrere blandt en lang række hoteller og booke lige netop det hotel, de ønsker at bo på med et enkelt klik med musen frem for at få et begrænset udbud præsenteret på enkelte hjemmesider eller kataloger”, skriver Christoph Klenner, og fortsætter:

”Vi har åbnet en helt ny verden for forbrugerne, der nu hurtigt og nemt kan søge efter hoteller i hele verden, sammenligne priser og læse om de enkelte hotellers faciliteter uden at skulle ind på hvert enkelt hotels hjemmeside. Der er hoteller, der aldrig ville blive opdaget af andre end de lokalkendte, hvis det ikke var for bookingplatformene”, skriver han.

Læs hele indlægget her.

Har du fået læst?

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Ny lovgivning: Må virksomheden afvise handicappede?

Der er vedtaget en ny lov om forskelsbehandling på grund af handicap. Loven bliver også omtalt som et ”diskriminationsforbud mod handicappede”, og den betyder blandt andet, at mennesker med handicap for eksempel ikke længere kan blive afvist fra en cafe eller restaurant med henvisning til deres handicap.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne