Ved EM i fodbold 2020 er København og Danmark vært for fire EM-kampe. Slutrunden afholdes i anledning af turneringens 60-års jubilæum i 12 forskellige europæiske lande.

Flere danske erhverv og brancher har planer om at udnytte hjemmebanefordelen, når EM i fodbold sparkes i gang om knap to år. Hos hotel- og restaurationsbranchen skal de eksempelvis i løbet af en treårig periode udvide kapaciteten med 8.500 nye hotelværelser, hvilket svarer til en stigning på 50 procent. Udvidelsen er et forsøg på at øge udbuddet i forhold til den stigende efterspørgsel på hotelværelser. Men samtidig vil det også imødekomme behovet for overnatningsmuligheder til de mange tilrejsende.

”Det er en massiv investering, der sker på meget kort tid, og derfor kan det godt på den korte bane blive en økonomisk udfordring. Men lige præcis i forhold til det her event er det en kæmpe fordel, fordi vi bliver i stand til at huse flere gæster”, siger Katia Østergaard, administrerende direktør i HORESTA.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

SAS forventer et fald i rejselysten næste år

SAS forventer, at rejselysten bliver mindre næste år. Folk vil flyve lidt mindre, og det er medvirkende til, at man i SAS er forsigtig i sin prognose for 2020, selv om selskabet i sidste halvdel af 2019 har haft flere rejsende og har fået mere for billetterne, skriver Jyllands-Posten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne