Ved EM i fodbold 2020 er København og Danmark vært for fire EM-kampe. Slutrunden afholdes i anledning af turneringens 60-års jubilæum i 12 forskellige europæiske lande.

Flere danske erhverv og brancher har planer om at udnytte hjemmebanefordelen, når EM i fodbold sparkes i gang om knap to år. Hos hotel- og restaurationsbranchen skal de eksempelvis i løbet af en treårig periode udvide kapaciteten med 8.500 nye hotelværelser, hvilket svarer til en stigning på 50 procent. Udvidelsen er et forsøg på at øge udbuddet i forhold til den stigende efterspørgsel på hotelværelser. Men samtidig vil det også imødekomme behovet for overnatningsmuligheder til de mange tilrejsende.

”Det er en massiv investering, der sker på meget kort tid, og derfor kan det godt på den korte bane blive en økonomisk udfordring. Men lige præcis i forhold til det her event er det en kæmpe fordel, fordi vi bliver i stand til at huse flere gæster”, siger Katia Østergaard, administrerende direktør i HORESTA.

Stor arena er åbnet

Efter 6 års arbejde åbnede Nordsjællands nye arena 'Royal Stage' den 7. januar, skriver Kursuslex.dk.

VisitHerning: ”Kan turisme, vækst og bæredygtighed gå hånd i hånd?”

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har netop igangsat processen med at udarbejde en ny turismepolitisk strategi med fokus på, at den fortsatte vækst i turismen skal ske på en bæredygtig måde, skriver Herning Folkeblad. Strategien forventes at kunne offentliggøres primo 2021. Ambitionen er, at Danmark skal være en af verdens mest bæredygtige turistdestinationer.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne