Ved EM i fodbold 2020 er København og Danmark vært for fire EM-kampe. Slutrunden afholdes i anledning af turneringens 60-års jubilæum i 12 forskellige europæiske lande.

Flere danske erhverv og brancher har planer om at udnytte hjemmebanefordelen, når EM i fodbold sparkes i gang om knap to år. Hos hotel- og restaurationsbranchen skal de eksempelvis i løbet af en treårig periode udvide kapaciteten med 8.500 nye hotelværelser, hvilket svarer til en stigning på 50 procent. Udvidelsen er et forsøg på at øge udbuddet i forhold til den stigende efterspørgsel på hotelværelser. Men samtidig vil det også imødekomme behovet for overnatningsmuligheder til de mange tilrejsende.

”Det er en massiv investering, der sker på meget kort tid, og derfor kan det godt på den korte bane blive en økonomisk udfordring. Men lige præcis i forhold til det her event er det en kæmpe fordel, fordi vi bliver i stand til at huse flere gæster”, siger Katia Østergaard, administrerende direktør i HORESTA.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

TV2/News satte fokus på nye hotelværelser og rekordsommer

TV2/News satte i morges fokus på, at hotelbranchen har haft en rekordsommer med 5,8 millioner overnatninger i månederne juni-august. Men indslaget handlede også om, at branchen ser ind i en tid med skærpet konkurrence på grund af en voldsom vækst i kapaciteten. Særligt i København.

Aarhus Airport vinder fornem pris

Onsdag aften var der grund til fejring i Aarhus Airport, da lufthavnen fik overrakt ’Airport of the Year Award’ af European Regions Airline Association (ERA). Prisen er en anerkendelse af, at lufthavnen i løbet af året har opnået særlige resultater, der har haft en positiv indflydelse på europæisk lufttransport.

Fleksjobbere uddannes til turisme-erhvervet

Turismebranchen her i kommunen har et kæmpestort problem: Hvordan sikrer man tilstrækkelig arbejdskraft til, at væksten i erhvervet kan fortsætte? Et nyt pilotprojekt viser, at i alt fald en del af behovet kan dækkes af mennesker, der ellers befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. Siden januar 2018 har 29 udsatte ledige været tilknyttet et forløb på Huset Venture, der skal ruste dem til at job i turismeerhvervet, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne