Tallet for antal værelser i Danmarks største hotel er igen blevet lidt justeret. CabInn Copenhagen opføres af den danske lavpriskæde CabInn på Kalvebod Brygge i København. Hotellet bliver stadig Danmarks største, men antallet af værelser er nu sat ned fra de senest bebudede 1.220 til 1.203.

Det oplyser CabInns ejer og administrerende direktør, 73-årige Niels Fennet, til STANDBY.dk

CabInn Copenhagen bliver genbo til blandt andet Tivoli Hotel & Congress Center. Danmarks i dag største hotel er AC Hotel Bella Sky Copenhagen ved Bella Center med 812 værelser.

”Vi åbner stadig til juni næste år, hvor første del med omkring 600 værelser vil stå klar – resten af de i alt 1.203 vil være klar til oktober næste år,” siger Niels Fennet.

Har du fået læst?

Ny hotelmand savner personlighed i branchen

Coco Hotel i København V har 90 værelser med en gennemsnitsstørrelse på 15 kvadratmeter. Priserne begynder ved 1200 kr. for et dobbeltværelse. Som noget særligt har hotellet to familiesuiter med to rum en suite med PlayStation og børnesenge i det ene, skriver Børsen.

Hoteldirektør bliver selvstændig

Til nytår slutter et langt kapitel i Grethe Andersens arbejdsliv, når hun efter 22 år siger farvel til jobbet som hoteldirektør på Fuglsangcentret, skriver Fredericia Dagblad.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne