I 33 år har aarhusianerne haft mulighed for at nyde et stykke pizza på Restaurant Italia på Åboulevarden i Aarhus. Men det er forbi nu. Efter nytår lukker stedet. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Ifølge ejeren fik de et tilbud fra København, som de ikke kunne afvise.

”Vi har fået et tilbud, vi ikke kunne sige nej til. Det bliver selvfølgelig nostalgisk for de mange, der har fulgt Italia igennem så mange år, men vi vil gøre vores bedste for at slutte af med manér, både med små overraskelser op til lukkedagen, men også på selve nytårsaften”, siger medejer Kasper Vejvad Jørgensen til avisen.

Den 1. januar rykker Cock's & Cows ind.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne