Den amerikanske burgerkæde Sonic ser ud til at blive slugt af Inspire Brands, som har lagt et bud på 2,3 mia. dollar for burgerkæden. Det skriver Bloomberg News ifølge FødevareWatch.

Buddet er godkendt og anbefalet af en enig bestyrelse i Sonic, og aktien stiger tirsdag aften dansk tid også med 18,3 pct. til 43,29 dollar. Lige under budprisen på 43,50 dollar.

Med overtagelsen vil Inspire Brands vokse gevaldigt med de i alt 3600 Sonic-restauranter. I forvejen har Inspire Brands 4700 restauranter rundt omkring i USA. Med overtagelsen vil Inspire Brands samlet have flere restauranter end Burger King, ifølge Bloomberg News.

”Vi er glade for at bygge videre på Sonics momentum, da vi udnytter vores kombinerede ekspertise og muligheder for bedre at betjene gæster, støtte vores teammedlemmer og franchisetagere yderligere og drive langsigtet vækst", siger Paul Brown, adm. direktør for Inspire Brands, til Financial Times.

Har du fået læst?

Trend: Fastfood uden menneskelig interaktion

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurantkæden Eatsa, der er højtautomatiseret og fungerer som en salgsautomat, der leverer frisklavede salater til sultne kunder.

HORESTA: Obligatorisk kaloriemærkning er ikke løsningen

Skal kæderestauranter lave obligatorisk kaloriemærkning af fastfoodprodukter? Det mener flere sundhedsorganisationer, men HORESTA er imod forslaget, som nu fremsættes for Folketinget af tre folketingspolitikere fra Alternativet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne