Den amerikanske burgerkæde Sonic ser ud til at blive slugt af Inspire Brands, som har lagt et bud på 2,3 mia. dollar for burgerkæden. Det skriver Bloomberg News ifølge FødevareWatch.

Buddet er godkendt og anbefalet af en enig bestyrelse i Sonic, og aktien stiger tirsdag aften dansk tid også med 18,3 pct. til 43,29 dollar. Lige under budprisen på 43,50 dollar.

Med overtagelsen vil Inspire Brands vokse gevaldigt med de i alt 3600 Sonic-restauranter. I forvejen har Inspire Brands 4700 restauranter rundt omkring i USA. Med overtagelsen vil Inspire Brands samlet have flere restauranter end Burger King, ifølge Bloomberg News.

”Vi er glade for at bygge videre på Sonics momentum, da vi udnytter vores kombinerede ekspertise og muligheder for bedre at betjene gæster, støtte vores teammedlemmer og franchisetagere yderligere og drive langsigtet vækst", siger Paul Brown, adm. direktør for Inspire Brands, til Financial Times.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Dansk fastfoodkæde lukker

Hvis man vil have sund fastfood, må man kigge andetsteds end myPOKÈ, som lukker. Det fortæller kædens ejer, Søren Sehested, mandag aften i et opslag på Facebook, skriver EB.dk.

FN belønner MAX Burgers’ klimapositive indsats

“Momentum for Change” er initiativtager udmærkelsen som er en del af arbejdet for Global Climate Action inden for FN’s Climate Change sekretariat. Ud af årets rekordstore antal nomineringer blev 15 prismodtagere udvalgt. Alle vindende projekter vises ved forskellige lejligheder i forbindelse med FN’s Climate Change Conference (COP25) i Santiago, Chile i december.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne