Den amerikanske burgerkæde Sonic ser ud til at blive slugt af Inspire Brands, som har lagt et bud på 2,3 mia. dollar for burgerkæden. Det skriver Bloomberg News ifølge FødevareWatch.

Buddet er godkendt og anbefalet af en enig bestyrelse i Sonic, og aktien stiger tirsdag aften dansk tid også med 18,3 pct. til 43,29 dollar. Lige under budprisen på 43,50 dollar.

Med overtagelsen vil Inspire Brands vokse gevaldigt med de i alt 3600 Sonic-restauranter. I forvejen har Inspire Brands 4700 restauranter rundt omkring i USA. Med overtagelsen vil Inspire Brands samlet have flere restauranter end Burger King, ifølge Bloomberg News.

”Vi er glade for at bygge videre på Sonics momentum, da vi udnytter vores kombinerede ekspertise og muligheder for bedre at betjene gæster, støtte vores teammedlemmer og franchisetagere yderligere og drive langsigtet vækst", siger Paul Brown, adm. direktør for Inspire Brands, til Financial Times.

Har du fået læst?

Svensk burgerkæder ruller ind på Hovedbanegården

Konkurrencen på det københavnske burgermarked spidser til. Trods det har den svenske, klimapositive burgerkæde Max Burger valgt at åbne en restaurant til, skriver restaurantkæden i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.

Cofoco-hotel skifter navn inden genåbning

Hotel Copenhagen Crown på Vesterbrogade har i en årrække levet et noget upåagtet liv, men er nu ved at blive ombygget og renoveret så det ved genåbningen til efteråret står nyistandsat med blandt andet sine 90 værelser og sit nye navn, Coco, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne