Når man deles om oplevelserne og udlejning af boliger, skal man vel også deles om overskuddet. Ud fra dette princip overvejer verdens største platform for dele-boliger, Airbnb, nu at lade sine værter blive medejere, skriver Trendsandtravel.dk.

Det skal ske gennem udstedelse af aktier, som vil blive tilbudt direkte til de mennesker, der i dag udlejer deres boliger til millioner af Airbnb brugere verden over.

Airbnb tager i dag en kommission på mellem 9 og 15 pct for at formidle lejere og udlejere. Det har gjort Airbnb til en guldrandet forretning og platformens fire grundlæggere til milliardærer.

Ifølge online nyhedsmediet Axios har Airbnb sendt en anmodning til de amerikanske skattemyndigheder (SEC) for at få ændret de nuværende regler – og få lov til at lade sine værter få del i overskuddet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne