2017 blev et rekordår for verdensturismen. Der blev målt 1,3 milliarder internationale ankomster på verdensplan. Det får den globale turisme til at vokse med 84 millioner rejsende siden 2016. Det viser tal i en ny rapport fra organisationen World Tourism Organization.

Med 671 millioner besøgende i 2017 er Europa den klart mest populære verdensdel at rejse i blandt verdens turister. Det er 52 millioner mere end i 2016 - den største procentstigning i syv år.

Frankrig tager førstepladsen som mest populære destination målt på antal ankomster. I 2017 var der 86,9 millioner, der rejste dertil. Med på top 10 er også Spanien, Italien, Storbritannien, Tyrkiet og Tyskland.

Der er langt ned til andenpladsen Asien og Oceanien, der samlet hev 323 millioner rejsende til sig i 2017.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Aarhus Airport vinder fornem pris

Onsdag aften var der grund til fejring i Aarhus Airport, da lufthavnen fik overrakt ’Airport of the Year Award’ af European Regions Airline Association (ERA). Prisen er en anerkendelse af, at lufthavnen i løbet af året har opnået særlige resultater, der har haft en positiv indflydelse på europæisk lufttransport.

Fleksjobbere uddannes til turisme-erhvervet

Turismebranchen her i kommunen har et kæmpestort problem: Hvordan sikrer man tilstrækkelig arbejdskraft til, at væksten i erhvervet kan fortsætte? Et nyt pilotprojekt viser, at i alt fald en del af behovet kan dækkes af mennesker, der ellers befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet. Siden januar 2018 har 29 udsatte ledige været tilknyttet et forløb på Huset Venture, der skal ruste dem til at job i turismeerhvervet, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne