2017 blev et rekordår for verdensturismen. Der blev målt 1,3 milliarder internationale ankomster på verdensplan. Det får den globale turisme til at vokse med 84 millioner rejsende siden 2016. Det viser tal i en ny rapport fra organisationen World Tourism Organization.

Med 671 millioner besøgende i 2017 er Europa den klart mest populære verdensdel at rejse i blandt verdens turister. Det er 52 millioner mere end i 2016 - den største procentstigning i syv år.

Frankrig tager førstepladsen som mest populære destination målt på antal ankomster. I 2017 var der 86,9 millioner, der rejste dertil. Med på top 10 er også Spanien, Italien, Storbritannien, Tyrkiet og Tyskland.

Der er langt ned til andenpladsen Asien og Oceanien, der samlet hev 323 millioner rejsende til sig i 2017.

Har du fået læst?

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

SAS forventer et fald i rejselysten næste år

SAS forventer, at rejselysten bliver mindre næste år. Folk vil flyve lidt mindre, og det er medvirkende til, at man i SAS er forsigtig i sin prognose for 2020, selv om selskabet i sidste halvdel af 2019 har haft flere rejsende og har fået mere for billetterne, skriver Jyllands-Posten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne