Hotel Hvide Kro er erklæret konkurs, og Hans Ettrup er allerede begyndt at søge nyt arbejde.

”Det er noget skidt. Jeg har været rigtig glad for at være her og stedet har været på vej opad de sidste halvandet til to år, men nu går det ikke længere, jeg kunne ikke få det til at gå op her til sidst”, fortæller den 42-årige kok.

”Der er mange ting, der har spillet ind. Blandt andet er folk begyndt at holde fester på en anden måde; der er jo mange, der bliver skilt, så der er ikke så mange sølv- og guldbryllupper som der var før”, nævner han som eksempel.

Skal hoteller selv køre taxa med gæsterne?

Der er for lang ventetid på taxa, især uden for de større byer, skriver Erhverv+ Fyn. Og problemet er den nye taxalov, som har gjort det uattraktivt at køre taxature uden for byerne, hvor de fleste kunder er.

Badehotel i millionsalg: Svensk investor tilbød sig

Svømmebassinet skulle opgraderes til spa, og gæsterne skulle indlogeres både i hverdagen og weekenden. Det var nogle af ambitionerne kapitalforvalteren Artha havde, inden de investerede millioner i Marienlyst Badehotel for to år siden, skriver Børsen.

Analyse: Det vælger danskerne hotel efter

YouGov har undersøgt danskernes holdning til de største hotelkæder og feriecentre i Danmark, og spurgt dem, hvilke kriterier, der er vigtigst, når de booker et ophold.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne