Hotel Hvide Kro er erklæret konkurs, og Hans Ettrup er allerede begyndt at søge nyt arbejde.

”Det er noget skidt. Jeg har været rigtig glad for at være her og stedet har været på vej opad de sidste halvandet til to år, men nu går det ikke længere, jeg kunne ikke få det til at gå op her til sidst”, fortæller den 42-årige kok.

”Der er mange ting, der har spillet ind. Blandt andet er folk begyndt at holde fester på en anden måde; der er jo mange, der bliver skilt, så der er ikke så mange sølv- og guldbryllupper som der var før”, nævner han som eksempel.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne