Core Hospitality kan vist stadig kaldes en nyopstartet virksomhed, en såkaldt ”white label” hoteloperatør, der kan drive alle slags hoteller og er således uafhængig af brands. Siden etableringen af selskabet den 23. oktober 2017 har Core Hospitality indgået flere, nye samarbejder med ejendomsinvestorer.

Den første aftale kom egentlig på plads for en række år siden, da søsterselskabet Zleep Hotels indgik en kontrakt med Moxy Hotels, Marriotts næstegenerations hotelkoncept, om driften af det første hotel i København. Dét hotel åbner til marts næste år. Men allerede i år har Core Hospitality overtaget driften af to hoteller; Hotel Marina i Vedbæk og Quality Airport Hotel Dan i Kastrup. Desuden er der bekræftet endnu en Moxy åbning i Bergen i 2020.

(Artiklen fortsætter under billedet af Moxy Bergen)

”Der er tale om en sund og spændende udvikling i hotelbranchen. Vi beviser med tilføjelsen af flere hoteller og kontrakter om nye projekter, at branchen professionaliseres. Udviklingen med operatører som Core Hospitality minder om den udvikling, der har været i gang i Europa igennem mange år. De internationale hotelvaremærker ønsker ikke selv at varetage den daglige drift, men samarbejder med selskaber som vores. Det giver os muligheder for at komme ind i spændende projekter og med en større chance for succes sammen med stærke varemærker”, udtaler Peter Haaber, CEO i Core Hospitality.

Fakta om hotellerne, der drives af Core Hospitality

- Hotel Marina (126 værelser) var første hotel i drift under Core Hospitality pr. 01.01.2018

- Quality Airport Hotel Dan (240 værelser) er ejet af Midstar, og driften blev overtaget af Core Hospitality pr. 01.05.2018

- Moxy Copenhagen Sydhavnen (226 værelser) forventes at åbne 18.03.2019

- Moxy Bergen (230 værelser) forventes at åbne 01.05.2020

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne