Den tyske hotelkæde RIMC indvier til maj næste år det 190 værelser store 4-stjernede hotel- og konferencecenter Alsik – finansieret af Danfoss og PFA.

Hotel Alsik får 190 værelser, tre restauranter og konferencefaciliteter til 400, og prisen for hotellet løber op i 600 millioner kroner. Hotellet bygges som to hoteltårne på henholdsvis 19 og 70 meter.

Tyske RIMC skal drive hotellet. Kæden opererer i forvejen omkring 80 hoteller i blandt andet Tyskland, men dette bliver kædens første i Danmark. Men inden åbningen til maj næste år skal meget på plads for hotellet, der er tegnet af Henning Larsen Architects.

Har du fået læst?

Video - Tysk hotel: Vi har store ambitioner for Danmark

Snart åbner et nyt hotel med 190 værelser i Sønderborg. Projektet har indtil nu heddet Hotel Alsik, men inden åbningen kommer nu en navneændring. Hotellet har nemlig indgået en franchise-aftale med den tyske hotelkæde Steigenberger, og Sønderborg-hotellet får således navnet Alsik Steigenberger Hotel and Spa.

Hoteldirektør får bestyrelsespost i Syddanmark

Irmela Heinsius, den administrerende direktør for det kommende Alsik i Sønderborg, indtræder nu i bestyrelsen for Inspiring Denmark, som arbejder med at markedsføre Syddanmark til forretningsrejsende.

Nu er der åbningsdato på stort jysk hotel

Siden november 2015 har sønderborgenserne spændt kunne følge med i opførelsen af det nye Alsik på havnefronten, men nu er ventetiden snart ovre. Hotelledelsen modtager nøglen til hoveddøren fra entrepenøren i slutningen af marts, og derefter har hotellets ansatte seks uger til at få hele hotellets infrastruktur til at gå op i en højere enhed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne