Den tyske hotelkæde RIMC indvier til maj næste år det 190 værelser store 4-stjernede hotel- og konferencecenter Alsik – finansieret af Danfoss og PFA.

Hotel Alsik får 190 værelser, tre restauranter og konferencefaciliteter til 400, og prisen for hotellet løber op i 600 millioner kroner. Hotellet bygges som to hoteltårne på henholdsvis 19 og 70 meter.

Tyske RIMC skal drive hotellet. Kæden opererer i forvejen omkring 80 hoteller i blandt andet Tyskland, men dette bliver kædens første i Danmark. Men inden åbningen til maj næste år skal meget på plads for hotellet, der er tegnet af Henning Larsen Architects.

Har du fået læst?

Københavnsk restaurantkonge indtager Sønderborg

Til foråret åbner gode gamle venner en fransk bistro ved havnefronten i Sønderborg. Det er de brødrene Michel og Daniel Totaro, der i mange år har drevet Bella Italia - og så deres gode ven Torben Klitbo.

Mange vil være direktør for nyt dansk hotel

Lige nu er John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, midlertidig direktør på Hotel Alsik, indtil der er fundet en ny øverste chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne