Gæsterne fra andre lande spenderer mere på restauranter, hoteller og i butikkerne, og det skaber en meromsætning for et stort milliardbeløb, viser en ny analyse fra VisitDenmark.

Døgnforbruget blandt turister fra udlandet er steget med 58 pct. fra 2014 til 2017. Sidste år brugte udlændinge på besøg i Danmark i gennemsnit 971 kr. om dagen, mens de for tre år siden slap 616 kr.

Overnatning er den største udgiftspost, men forbruget på mad og drikke har den største stigning, idet hver turist brugte 165 kr. i gennemsnit sidste år mod blot 73 kr. i 2014. Altså mere end en fordobling.

”Der er en klar tendens til, at turisterne spiser mere ude og giver lidt mere for måltiderne, når de besøger Danmark”, siger Katia K. Østergaard, adm. direktør i HORESTA.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Madklubben manifesterer sig i Esbjerg

Siden åbningen har Madklubben Esbjerg på de fleste hverdagsaftener bespist omkring 170 gæster, og flere i weekenderne, skriver Århus Stiftstidende.

Drama afgjorde DM i Østersåbning 2019 på Mors

Det var ikke kun østersknivene og champagnesablerne, som var skarpe lørdag. Det var vinderne også, som nu kan kalde sig danmarksmestre efter at have dystet blandt landets bedste indenfor disciplinerne: Østersåbning, Champagnesabling og Østersgastronomi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne