En schweizisk turist overnattede på et amerikansk hotel i oktober 2017. Ifølge retsdokumenterne blev hotellets brandalarm udløst en morgen under opholdet.

Schweizeren forsøgte derfor at forlade hotellet, men de kunne ikke finde nødudgangen - angiveligt fordi hotellet ikke havde skiltet godt nok. Først efter en halv time stoppede larmen fra brandalarmen, hvorefter Hans-Peter Gauch begyndte at høre en 'fløjte-lyd' i sine ører. Derfor kørte han på skadestuen, hvor han blev diagnosticeret med tinnitus.

Denne lidelse skulle efter sigende have forårsaget søvnproblemer og smerter samt så mange kommunikationsproblemer, at han og hans kone nu er blevet separeret.

Derfor har den schweiziske turist - og hans kone - altså nu valgt at gå rettens vej og har sagsøgt hotellet for uagtsomhed samt manglende overholdelse af sikkerhedsprocedurerne, der står nedskrevet i brandreglementet.

Hoteller higede efter januar-efterspørgsel

Januar er kendt som en stille måned i hotelerhvervet, men alligevel var der flere overnatningsvirksomheder end normalt, der savnede efterspørgsel. Faktisk svarer flere end 6 ud af 10 overnatningssteder, at de oplevede mangel på efterspørgsel i januar, viser nye tal fra Danmarks Statistik.

Kokkesucces tiltrækker købestærke turister

I denne uge fik VisitDenmark endnu en stor bedrift at markedsføre dansk gastronomi på, da Brian Mark Hansen og Elisabeth Madsen vandt Bocuse d’Or, det uofficielle verdensmesterskab for kokke.

Log ind