Først åbnede han sushikæden Karma Sushi i 2007, så den mexicanske restaurantkæde Vaca i 2015 - og nu er iværksætteren Morten Hansson på vej med yderligere seks-otte restaurantkæder, der skal bredes ud i udlandet. Det skriver Food-supply.dk.

Det oplyser kommunikationschef Karina Bergmann fra Morten Hanssons virksomhed Kuyashii, der står bag Karma Sushi og Vaca.

I første omgang gælder det et nyt koncept, som er godt i gang med at blive udformet. Tingene er købt hjem, og den nye kæde bliver formentlig rullet ud i Danmark inden årets udgang, fortæller Karina Bergmann uden at sætte antal på de nye spisesteder.

Men under alle omstændigheder har Kuyashii planer om at rykke til udlandet i 2020. Først Norge, Sverige og Tyskland med Karma Sushi og Vaca, og senere med seks-otte forskellige koncepter, konstaterer hun.

 

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne