Først åbnede han sushikæden Karma Sushi i 2007, så den mexicanske restaurantkæde Vaca i 2015 - og nu er iværksætteren Morten Hansson på vej med yderligere seks-otte restaurantkæder, der skal bredes ud i udlandet. Det skriver Food-supply.dk.

Det oplyser kommunikationschef Karina Bergmann fra Morten Hanssons virksomhed Kuyashii, der står bag Karma Sushi og Vaca.

I første omgang gælder det et nyt koncept, som er godt i gang med at blive udformet. Tingene er købt hjem, og den nye kæde bliver formentlig rullet ud i Danmark inden årets udgang, fortæller Karina Bergmann uden at sætte antal på de nye spisesteder.

Men under alle omstændigheder har Kuyashii planer om at rykke til udlandet i 2020. Først Norge, Sverige og Tyskland med Karma Sushi og Vaca, og senere med seks-otte forskellige koncepter, konstaterer hun.

 

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne