I slutningen af juli næste år spiller briten Ed Sheeran to koncerter i Tusindårsskoven i Odense. Det kan man allerede nu mærke hos byens hoteller, som må melde udsolgt.

Et af dem er Radisson Blu i Odense, hvor Christian Belling er vicedirektør. Han fortæller, at alle 157 værelser er udsolgt efter meldingen om koncerter.

Men det er ikke kun Odense-hotellerne, det kommer til gavn, vurderer Tom Pelle, der er næstformand i HORESTA Syddanmark.

”Det er ikke kun en god nyhed for Odense. Det er en rigtig god nyhed for hele Fyn. Når Odense er fyldt, så bliver Fyn fyldt”, lyder det fra næstformanden.

Har du fået læst?

Ny direktør stoppet på kendt luksushotel efter få dage

I starten af september blev det kendte luksushotel Bandholm Hotel solgt til en gruppe erhvervsfolk, og Peter Bøgil, der har erfaring fra Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, blev præsenteret som ny daglig hoteldirektør og medejer, skriver EB.dk.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne