I slutningen af juli næste år spiller briten Ed Sheeran to koncerter i Tusindårsskoven i Odense. Det kan man allerede nu mærke hos byens hoteller, som må melde udsolgt.

Et af dem er Radisson Blu i Odense, hvor Christian Belling er vicedirektør. Han fortæller, at alle 157 værelser er udsolgt efter meldingen om koncerter.

Men det er ikke kun Odense-hotellerne, det kommer til gavn, vurderer Tom Pelle, der er næstformand i HORESTA Syddanmark.

”Det er ikke kun en god nyhed for Odense. Det er en rigtig god nyhed for hele Fyn. Når Odense er fyldt, så bliver Fyn fyldt”, lyder det fra næstformanden.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne