I slutningen af juli næste år spiller briten Ed Sheeran to koncerter i Tusindårsskoven i Odense. Det kan man allerede nu mærke hos byens hoteller, som må melde udsolgt.

Et af dem er Radisson Blu i Odense, hvor Christian Belling er vicedirektør. Han fortæller, at alle 157 værelser er udsolgt efter meldingen om koncerter.

Men det er ikke kun Odense-hotellerne, det kommer til gavn, vurderer Tom Pelle, der er næstformand i HORESTA Syddanmark.

”Det er ikke kun en god nyhed for Odense. Det er en rigtig god nyhed for hele Fyn. Når Odense er fyldt, så bliver Fyn fyldt”, lyder det fra næstformanden.

Har du fået læst?

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne