Madmarkedet Aarhus Street Food udvider rammerne for foretagendet. Med det håber selskabet på at øge antallet af køkkener med fem til i alt 27.

Det fortæller medstifter Britt Vorre i en pressemeddelelse

"Med vores madmarked har vi opbygget et inkubatormiljø for madiværksættere, hvor vi har gjort det nemt at komme i gang - så folk med drømmen om sit eget køkken, har haft let ved at kunne føre deres madkoncept ud i virkeligheden," siger hun og uddyber:

"Vi sørger dels for de fysiske rammer, men kan derudover garantere køkkenerne, at der fra dag ét er kunder i butikken."

Hotel- og kursuscenter kan blive dobbelt så stort

Horisont Hotel & Konference – der indtil sidste efterår hed Koldkærgård – hører sammen med det større kursus- og konferencecenter KolleKolle ved Værløse nord for København begge under Landbrug & Fødevarer. Samlet omsætter de to hotel- og konferencecentre årligt for mellem 50 til 60 millioner kroner.

Brancheprofil bliver ny hotelchef på Horisont Hotel & Konference

Det bliver 44-årige Casper Bock, der bliver ny hotelchef for Horisont ved Aarhus. Han kommer med mange års erfaring fra hotelbranchen, hvor han bl.a. har været ansat på Radisson Blu Papirfabrikken i Silkeborg og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne