Madmarkedet Aarhus Street Food udvider rammerne for foretagendet. Med det håber selskabet på at øge antallet af køkkener med fem til i alt 27.

Det fortæller medstifter Britt Vorre i en pressemeddelelse

"Med vores madmarked har vi opbygget et inkubatormiljø for madiværksættere, hvor vi har gjort det nemt at komme i gang - så folk med drømmen om sit eget køkken, har haft let ved at kunne føre deres madkoncept ud i virkeligheden," siger hun og uddyber:

"Vi sørger dels for de fysiske rammer, men kan derudover garantere køkkenerne, at der fra dag ét er kunder i butikken."

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Aarhus Food Festival: Kom til Masterclass om kulinarisk kvalitet

Hvordan får vi nicheproduktion af lokale madoplevelser og fødevarer med høj kulinarisk kvalitet til at blive en lige så stor succes som økologi? Og hvor findes de bedste råvarer egentlig? En ny HORESTA Masterclass vil blandt andet fortælle, hvordan man objektivt kan tale om kvalitet i en given råvare fra et bestemt område.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne