Den kendte tv-kok og entreprenør Jamie Oliver har smækket kassen i og vil ikke sende flere penge efter sin kriseramte restaurantkæde Jamie’s Italian, skriver Ritzau.

Restaurantkæden har været nødlidende i flere år, og Jamie Oliver måtte sidste år, ad flere omgange, træde til med i alt 62 mio. kr. i finansiel nødhjælp for at holde kreditorerne fra døren.

I et interview med Mail on Sunday bliver Jamie Oliver nu spurgt, om han vil være villig til at spytte yderligere i kassen, hvis det bliver nødvendigt.

"Jeg har ikke flere penge. Jeg har prøvet at gøre det rigtige, og jeg har aldrig trukket penge ud af restaurantgruppen. Jeg har altid geninvesteret," fortæller Jamie Oliver.

Dansk mesterkok får gurustatus inden for ledelse

Eric Vildgaard, køkkenchef på Jordnær, ligner det, han ikke er, men som han har været: en overtatoveret rocker i kingsize størrelse og med bogstaverne “H A T E” tatoveret på venstre hånds knoer – en advarsel om den propre næve, han har slået masser af gange. Sådan skriver Børsen.

Otte ud af ti vil ikke undvære kød på tallerkenen

Selv om salget af kød falder, så vil de fleste danskere nødigt helt undvære kød på tallerkenen. Det viser en undersøgelse, som Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet har foretaget, skriver Ritzau.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne