Den kendte tv-kok og entreprenør Jamie Oliver har smækket kassen i og vil ikke sende flere penge efter sin kriseramte restaurantkæde Jamie’s Italian, skriver Ritzau.

Restaurantkæden har været nødlidende i flere år, og Jamie Oliver måtte sidste år, ad flere omgange, træde til med i alt 62 mio. kr. i finansiel nødhjælp for at holde kreditorerne fra døren.

I et interview med Mail on Sunday bliver Jamie Oliver nu spurgt, om han vil være villig til at spytte yderligere i kassen, hvis det bliver nødvendigt.

"Jeg har ikke flere penge. Jeg har prøvet at gøre det rigtige, og jeg har aldrig trukket penge ud af restaurantgruppen. Jeg har altid geninvesteret," fortæller Jamie Oliver.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Konceptet holdt ikke: Stor kinesisk restaurant lukker i Aarhus

Den kinesiske restaurant-succes i Skanderborg, Rong Yu, prøvede i Aarhus. Men den gik ikke. I starten af januar åbnede den kinesiske restaurant Rong Yu, hvis ejere Wei Wei Zhou og Hong Tao Song i forvejen driver en stor kinesisk restaurant med samme navn og med plads til godt 200 gæster i Skanderborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne