4-stjernede Jørgensens Hotel i Horsens er første medlem af en ny samarbejdskæde, der kalder sig ”Byens Hotel”.

Bag det nye koncept står administrerende direktør for og ejer af Dragsholm Slot i Nordsjælland, Mads Bøttger, samt Claus Fribo, der hotelchef på Dragsholm Slot.

Ideen til Byens Hotel kom, da Mads Bøttger og Claus Fribo tidligere i år sagde ja til at overtage driften af Jørgensens Hotel i det flere hundrede år gamle Lichtenbergske Palæ. Hotellet gik konkurs i december sidste år og er nu i gang med en storstilet renovering til mange millioner kroner af den historiske bygning i Horsens inden hotellet genåbner om et års tid.

Til at få hele konceptet til at køre har initiativtagerne ansat Christian Deijenberg som Chief Operating Officer, COO. Den 52-årige svensker har en bred fortid i den danske hotelbranche hos Hotel d’ Angleterre, hvor han blandt andet var hotelchef, Choice Hotels.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne