4-stjernede Jørgensens Hotel i Horsens er første medlem af en ny samarbejdskæde, der kalder sig ”Byens Hotel”.

Bag det nye koncept står administrerende direktør for og ejer af Dragsholm Slot i Nordsjælland, Mads Bøttger, samt Claus Fribo, der hotelchef på Dragsholm Slot.

Ideen til Byens Hotel kom, da Mads Bøttger og Claus Fribo tidligere i år sagde ja til at overtage driften af Jørgensens Hotel i det flere hundrede år gamle Lichtenbergske Palæ. Hotellet gik konkurs i december sidste år og er nu i gang med en storstilet renovering til mange millioner kroner af den historiske bygning i Horsens inden hotellet genåbner om et års tid.

Til at få hele konceptet til at køre har initiativtagerne ansat Christian Deijenberg som Chief Operating Officer, COO. Den 52-årige svensker har en bred fortid i den danske hotelbranche hos Hotel d’ Angleterre, hvor han blandt andet var hotelchef, Choice Hotels.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt hotel indgår aftale med byens fodboldhold

Det bliver en stor dag for hele Horsens, når Jørgensens Hotel igen kan tage imod gæster, og Christian Deijenberg, der er COO for Byens Hotel, som skal drifte Jørgensens Hotel, er i fuld gang med at få brikkerne til at gå op i forhold til personale og mange andre ting.

Det skal du være opmærksom på ved overgangen til vintertid

Natten mellem lørdag den 26. oktober og søndag den 27. oktober overgår vi fra sommertid til vintertid. Det betyder, at natportierer og andre, der er på arbejde på dette tidspunkt, får forlænget deres vagt med en time. Som arbejdsgiver skal du være opmærksom på reglerne for aflønning af medarbejdere, der arbejder denne nat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne