4-stjernede Jørgensens Hotel i Horsens er første medlem af en ny samarbejdskæde, der kalder sig ”Byens Hotel”.

Bag det nye koncept står administrerende direktør for og ejer af Dragsholm Slot i Nordsjælland, Mads Bøttger, samt Claus Fribo, der hotelchef på Dragsholm Slot.

Ideen til Byens Hotel kom, da Mads Bøttger og Claus Fribo tidligere i år sagde ja til at overtage driften af Jørgensens Hotel i det flere hundrede år gamle Lichtenbergske Palæ. Hotellet gik konkurs i december sidste år og er nu i gang med en storstilet renovering til mange millioner kroner af den historiske bygning i Horsens inden hotellet genåbner om et års tid.

Til at få hele konceptet til at køre har initiativtagerne ansat Christian Deijenberg som Chief Operating Officer, COO. Den 52-årige svensker har en bred fortid i den danske hotelbranche hos Hotel d’ Angleterre, hvor han blandt andet var hotelchef, Choice Hotels.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne