Mellem historiske fragtmandshaller og pakhuse midt i den Grå Kødby i København, har Madkastellet netop indviet Food Space, der er endnu et skud på stammen i firmaets hurtigt voksende venueportefølje. Food Space er et 500 m2 gammelt slagtehus med rå murstensvægge der - foreløbig – kan huse op til 150 personer til receptioner, fester, modeshows, middage og møder.

Rasmus Pors, ejer og medstifter af Madkastellet, er begejstret for stedet og ser frem til at komme helt tæt på CPH Food Space A.M.B.A. Han siger:

”Vi startede selv som madiværksættere – faktisk i Slagtehusgade 22, hvor vi stadig har eventlokaler - og trods mere end 15 års brancheerfaring, er det stadig den ånd, der driver os. Samtidig er vi ydmyge om, at vi er nødt til at sætte innovation og vitaminindsprøjtninger på formel, for at sikre, at det hele ikke går op i drift og afvikling. Sidste år trakterede vi mere end 70.000 gæster i vores eventcatering alene og med nye venues, tre nye restauranter og en nyåbnet kantinedivision, skal vi holde os selv til ilden. Vi har endnu flere projekter på tegnebrættet, og Slagtehusgade 11 er en ideel ramme, hvor vi både kan lære og lære fra os.”

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne