I dag åbner Aarhus’ første running burger bar – Burger Brothers.

Her kan gæsterne tage plads ved bordet og få tildelt en seddel, hvorpå de kan krydse af, hvilke burgere de ønsker. Mens tjenerne kommer med burgerne kører fem forskellige fritter, sidedishes og dyppelse på båndet ved siden af gæsterne, som må spise alt, hvad de kan i to timer.

”Aarhus er jo både en burgerby og en storby, så vi synes, at det ville være rigtig spændende at prøve running burgers-konceptet her,” fortæller Malte Christensen, som er medejer af Burger Brothers.

Burger King lancerer kødfri kæmpesucces i Danmark

Burger King introducerede for første gang en kødfri variant af deres ikoniske Whopper i den amerikanske sydstat St. Louis i april for at teste, om de kødelskende amerikanere overhoved var interesseret i plantebøffer. Der gik kun 29 dage før burgergiganten besluttede at rulle deres plantebaserede Impossible Whopper ud i samtlige restauranter i hele USA.

Populær burgerkæde får hug på børsen

Den populære amerikanske burgerkæde Shake Shack var steget næsten 100 pct. på børsen i år, men tirsdag bliver aktien slået til plukfisk oven på et skuffende regnskab, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne