I dag åbner Aarhus’ første running burger bar – Burger Brothers.

Her kan gæsterne tage plads ved bordet og få tildelt en seddel, hvorpå de kan krydse af, hvilke burgere de ønsker. Mens tjenerne kommer med burgerne kører fem forskellige fritter, sidedishes og dyppelse på båndet ved siden af gæsterne, som må spise alt, hvad de kan i to timer.

”Aarhus er jo både en burgerby og en storby, så vi synes, at det ville være rigtig spændende at prøve running burgers-konceptet her,” fortæller Malte Christensen, som er medejer af Burger Brothers.

Trend: Robotter er blevet lukket ind i køkkenet

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurant- og robotvirksomheden Creator, som har automatiseret tilberedningen af gæsternes burgerønsker ved brug af robotter.

HORESTA: Obligatorisk kaloriemærkning er ikke løsningen

Skal kæderestauranter lave obligatorisk kaloriemærkning af fastfoodprodukter? Det mener flere sundhedsorganisationer, men HORESTA er imod forslaget, som nu fremsættes for Folketinget af tre folketingspolitikere fra Alternativet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne