Ratingtjenesten TripAdvisor har været godt i vælten i den seneste tid. Først med en skelsættende dom, der for første gang nogensinde sendte en mand i fængsel for at skrive falske anmeldelser, og sidenhen fordi hjemmesiden lukkede ned for anmeldelser af en overdækning til indkøbsvogne, fordi den pludselig blev den mest populære attraktion i en engelsk ferieby.

Nu trækker ratingtjenesten dog overskrifter af en noget mere alvorlig karakter. Ifølge en uafhængig undersøgelse foretaget af avisen The Times viser det sig nemlig, at intet mindre end hver tredje anmeldelse på TripAdvisors hjemmeside er falsk.

Avisen har gransket op mod titusinder af anmeldelser af alt fra hoteller til restauranter på hjemmesiden, og det viser sig endda, at der er allermest snyd blandt de højest rangerede steder.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hoteller snuppet for anmeldelsessnyd

Søger turister på ’the best hotel’ samt navnet på en destination, er de næsten garanteret, at Tripadvisors rangering af overnatningssteder er blandt de første resultater, men er anmeldelsessiden til at stole på?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne