Ratingtjenesten TripAdvisor har været godt i vælten i den seneste tid. Først med en skelsættende dom, der for første gang nogensinde sendte en mand i fængsel for at skrive falske anmeldelser, og sidenhen fordi hjemmesiden lukkede ned for anmeldelser af en overdækning til indkøbsvogne, fordi den pludselig blev den mest populære attraktion i en engelsk ferieby.

Nu trækker ratingtjenesten dog overskrifter af en noget mere alvorlig karakter. Ifølge en uafhængig undersøgelse foretaget af avisen The Times viser det sig nemlig, at intet mindre end hver tredje anmeldelse på TripAdvisors hjemmeside er falsk.

Avisen har gransket op mod titusinder af anmeldelser af alt fra hoteller til restauranter på hjemmesiden, og det viser sig endda, at der er allermest snyd blandt de højest rangerede steder.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne