De seneste år har adskillige brune beværtninger i København måttet dreje nøglen om. Men det kan snart være fortid. Nu er bodegaerne nemlig begyndt at kæmpe tilbage.

”Værtshusene var det, man brugte i gamle dage. Nu går mange på caféer i stedet for”, siger Nadeem Wasi, medlemschef i HORESTA.

Ifølge medlemschefen skyldes de traditionelle værtshuses hårde tid særligt, at danskerne har ændret adfærdsmønster og nu ikke samles for at hygge sig på værtshusene i samme grad længere.

Men den udvikling skal stoppes. Det mener Dan Rajovic, der er stifter og medejer af Bodega Glashuset i Københavns Nordvestkvarter. Han står i spidsen for appen 'DinLokaleBodega', som skal trække de øltørstige tilbage til de lokale bodegaer i hovedstaden.

HORESTA frygter vækstpause for dansk turisme

HORESTA er alvorligt bekymret for, at dansk turisme mister momentum de næste to år. Både når det gælder markedsføringen af Danmark som destination og udviklingen af projekter, der kan styrke turisterhvervet.

Trend: App’en efter Facebook

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om Facebooks nye app ’Local’.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne