På mandag skal teknik- og miljøudvalget i København tage stilling til en ny forskrift, der skal dæmme op for problemerne med støj fra nattelivet. Den stiller blandt andet krav om etablering af lydsluser, der skal hindre, at bulderet fra et diskoteksanlæg ryger ud til naboerne, når gæster går ind og ud fra etablissementet.

Samtidig vil planen betyde, at der fremover stilles krav om regulering og plombering af alle anlæg - også mobile anlæg - så de ikke kan spille højere end tilladt.

Om det kommer til at hjælpe, tvivler Søren Rud på. Han er en af de beboere i Indre By, der offentligt har kritiseret støjen fra nattelivet.

”Politikerne prøver at vise deres gode vilje ved at lave nye tiltag, men vi oplever næsten hver gang, at hovedproblemet ikke bliver angrebet. Hovedproblemet er, at der er for mange bevillinger i Indre By. Man prøver at lave lappeløsninger”, forklarer Rud, der bor i kvarteret omkring Sankt Peders Stræde.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Alternativet vil afskaffe rødt kød i kommune

Hakkebøffer, kødsovs og lammegryde skal ikke længere stå på menuen i københavnske børnehaver, i skolemaden eller i kommunens kantiner. Det forslår Københavns kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde fra Alternativet, skriver Politiken.

Københavnerhotel i nye klæder

Brøchner Hotels har gennemført en renovering af Hotel Astorias værelser, gange og ikke mindst lobby samt bar, der nu står i en moderne nyfortolkning af det oprindelig Hotel Astoria, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne