Den verdensberømte og anerkendte rejseguide placerede forleden København som nummer et over 10 storbyer verden over som Lonely Planet anbefaler at besøge næste år, ”Best in Travel Cities for 2019.”

VisitDenmark og Wonderful Copenhagen fik i fortrolighed nyheden om topplaceringen for nogle måneder siden, men med skrappe krav om, at den blev holdt hemmelig til denne uge.

”Hvad placeringen på Lonely Planet-listen vil betyde i form at flere besøgende og dermed øget forbrug i København og omegn, kan ingen præcist beregne. Vi har kigget på andre byer verden over, der tidligere har været på listen, men det er svært at isolere nøjagtigt hvad en topplacering på Lonely Planet udmønter sig i,” siger forretningsudviklingschef i VisitDenmark, Anja Hartung Sfyrla, til STANDBY.dk og tilføjer:

”Men Wonderful Copenhagen og VisitDenmark er i gang med en række kampagner for at få det bedste ud af førstepladsen. Disse kampagner begynder allerede nu og fortsætter næste år. Vi har med førstepladsen hos Lonely Planet fået en blåstempling af København som vi skal bruge i alle mulige kampagner – i samarbejde med branchepartnere i Danmark, flyselskaber og den udenlandske rejsebranche.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne