Den verdensberømte og anerkendte rejseguide placerede forleden København som nummer et over 10 storbyer verden over som Lonely Planet anbefaler at besøge næste år, ”Best in Travel Cities for 2019.”

VisitDenmark og Wonderful Copenhagen fik i fortrolighed nyheden om topplaceringen for nogle måneder siden, men med skrappe krav om, at den blev holdt hemmelig til denne uge.

”Hvad placeringen på Lonely Planet-listen vil betyde i form at flere besøgende og dermed øget forbrug i København og omegn, kan ingen præcist beregne. Vi har kigget på andre byer verden over, der tidligere har været på listen, men det er svært at isolere nøjagtigt hvad en topplacering på Lonely Planet udmønter sig i,” siger forretningsudviklingschef i VisitDenmark, Anja Hartung Sfyrla, til STANDBY.dk og tilføjer:

”Men Wonderful Copenhagen og VisitDenmark er i gang med en række kampagner for at få det bedste ud af førstepladsen. Disse kampagner begynder allerede nu og fortsætter næste år. Vi har med førstepladsen hos Lonely Planet fået en blåstempling af København som vi skal bruge i alle mulige kampagner – i samarbejde med branchepartnere i Danmark, flyselskaber og den udenlandske rejsebranche.”

Har du fået læst?

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne