Fredag den 19. oktober kl. 15.00 foran hotellet på Søndergade i Horsens vil kulturminister Mette Bock og borgmester Peter Sørensen løfte sløret for dommerkomitéens overvejelser og i fællesskab navngive hotellet.

Det Lichtenbergske Palæ i Vitus Berings hjemby, der de sidste århundreder har huset Jørgensens Hotel, skal have sit navn for fremtiden. Siden der i marts kom blæk på aftalen mellem Ejendomsselskabet CASA A/S og de nye forpagtere fra Dragsholm Slot, har et stort restaureringsarbejde været i gang, der skal genskabe hotellets format og stolte traditioner.

At hotellet har en stor plads i hjertet hos byens borgere, viser sig ved at godt et par tusinde fra nær og fjern har deltaget i navnekonkurrencen. Vinderen vil blive udtrukket af kulturministeren og borgmesteren på dagen, så gavekortet af værdi på 10.000 kr. til hotellet kan finde sin nye ejer.

Alle er velkomne ved arrangementet.

Har du fået læst?

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne