Fredag den 19. oktober kl. 15.00 foran hotellet på Søndergade i Horsens vil kulturminister Mette Bock og borgmester Peter Sørensen løfte sløret for dommerkomitéens overvejelser og i fællesskab navngive hotellet.

Det Lichtenbergske Palæ i Vitus Berings hjemby, der de sidste århundreder har huset Jørgensens Hotel, skal have sit navn for fremtiden. Siden der i marts kom blæk på aftalen mellem Ejendomsselskabet CASA A/S og de nye forpagtere fra Dragsholm Slot, har et stort restaureringsarbejde været i gang, der skal genskabe hotellets format og stolte traditioner.

At hotellet har en stor plads i hjertet hos byens borgere, viser sig ved at godt et par tusinde fra nær og fjern har deltaget i navnekonkurrencen. Vinderen vil blive udtrukket af kulturministeren og borgmesteren på dagen, så gavekortet af værdi på 10.000 kr. til hotellet kan finde sin nye ejer.

Alle er velkomne ved arrangementet.

Har du fået læst?

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne