Fredag den 19. oktober kl. 15.00 foran hotellet på Søndergade i Horsens vil kulturminister Mette Bock og borgmester Peter Sørensen løfte sløret for dommerkomitéens overvejelser og i fællesskab navngive hotellet.

Det Lichtenbergske Palæ i Vitus Berings hjemby, der de sidste århundreder har huset Jørgensens Hotel, skal have sit navn for fremtiden. Siden der i marts kom blæk på aftalen mellem Ejendomsselskabet CASA A/S og de nye forpagtere fra Dragsholm Slot, har et stort restaureringsarbejde været i gang, der skal genskabe hotellets format og stolte traditioner.

At hotellet har en stor plads i hjertet hos byens borgere, viser sig ved at godt et par tusinde fra nær og fjern har deltaget i navnekonkurrencen. Vinderen vil blive udtrukket af kulturministeren og borgmesteren på dagen, så gavekortet af værdi på 10.000 kr. til hotellet kan finde sin nye ejer.

Alle er velkomne ved arrangementet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne