Siden november 2015 har sønderborgenserne spændt kunne følge med i opførelsen af det nye Alsik på havnefronten, men nu er ventetiden snart ovre. Hotelledelsen modtager nøglen til hoveddøren fra entrepenøren i slutningen af marts, og derefter har hotellets ansatte seks uger til at få hele hotellets infrastruktur til at gå op i en højere enhed.

Alsik er placeret lige ud til sundet, og det har arkitekten udnyttet. Således har 92 procent af værelserne udsigt over vandet. Herudover vil det 70 meter høje hoteltårn rumme en udsigtsetage med panoramavinduer hele vejen rundt, som vil være åben for offentligheden. Herfra kan alle nyde udsigten over smukke Sønderborg.

Hotellet tilbyder også ren afslapning med Danmarks største spa- og wellnessområde på hele fire etager. Skal ganen forkæles danner hotellet rammen om tre restauranter og en spacafé med hver sin kulinariske oplevelse, der alle er centreret om det nordiske og i særdeleshed det sønderjyske køkken.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hoteller snuppet for anmeldelsessnyd

Søger turister på ’the best hotel’ samt navnet på en destination, er de næsten garanteret, at Tripadvisors rangering af overnatningssteder er blandt de første resultater, men er anmeldelsessiden til at stole på?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne