Siden november 2015 har sønderborgenserne spændt kunne følge med i opførelsen af det nye Alsik på havnefronten, men nu er ventetiden snart ovre. Hotelledelsen modtager nøglen til hoveddøren fra entrepenøren i slutningen af marts, og derefter har hotellets ansatte seks uger til at få hele hotellets infrastruktur til at gå op i en højere enhed.

Alsik er placeret lige ud til sundet, og det har arkitekten udnyttet. Således har 92 procent af værelserne udsigt over vandet. Herudover vil det 70 meter høje hoteltårn rumme en udsigtsetage med panoramavinduer hele vejen rundt, som vil være åben for offentligheden. Herfra kan alle nyde udsigten over smukke Sønderborg.

Hotellet tilbyder også ren afslapning med Danmarks største spa- og wellnessområde på hele fire etager. Skal ganen forkæles danner hotellet rammen om tre restauranter og en spacafé med hver sin kulinariske oplevelse, der alle er centreret om det nordiske og i særdeleshed det sønderjyske køkken.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Hotel-to-go: Abonnér på hotelydelser i hjemmet

På baggrund af feedback fra hotelgæster lancerer Nordic Choice Hotel i Stockholm en abonnementsordning, så gæster der er medlem af hotellets klub, kan opleve hotel-fornemmelsen hjemme, selv om de for længst er tjekket ud. Det sker til et udvalgt område – Kungsholmen i Stockholm – tæt ved hotellet, skriver Turisme.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne