Nu åbner Kentucky Fried Chicken snart ved Vejle. Det fortæller landedirektør Bjartmar Trastarson, der til avisen afslører, at han går et par yderst travle uger i møde, før han og medarbejderne torsdag 1. november kan byde velkommen til kunderne, skriver Vafo.dk.

”Det er planen. Der er selvfølgelig altid lidt usikkerhed forbundet med sådan en dato, men vi regner bestemt med at kunne nå det. Vi må bare knokle hårdt”, siger han.

Inden har meget skulle falde på plads. Eksempelvis har man skulle håndtere ikke færre end 150-200 ansøgninger.

”Vi har heldigvis oplevet en stor interesse i at arbejde hos os. Det er vi glade for. Vi er endt med at ansætte 30-40 medarbejdere, og de har faktisk været klar længe”, fortæller KFC's landedirektør Bjartmar Trastarson.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne