Nu åbner Kentucky Fried Chicken snart ved Vejle. Det fortæller landedirektør Bjartmar Trastarson, der til avisen afslører, at han går et par yderst travle uger i møde, før han og medarbejderne torsdag 1. november kan byde velkommen til kunderne, skriver Vafo.dk.

”Det er planen. Der er selvfølgelig altid lidt usikkerhed forbundet med sådan en dato, men vi regner bestemt med at kunne nå det. Vi må bare knokle hårdt”, siger han.

Inden har meget skulle falde på plads. Eksempelvis har man skulle håndtere ikke færre end 150-200 ansøgninger.

”Vi har heldigvis oplevet en stor interesse i at arbejde hos os. Det er vi glade for. Vi er endt med at ansætte 30-40 medarbejdere, og de har faktisk været klar længe”, fortæller KFC's landedirektør Bjartmar Trastarson.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne