Den hurtigtvoksende pizzakæde Pizzabakeren er på få år blevet den største pizzakæde i hjemlandet Norge med en milliardomsætning og indtjening, der har forgyldt ejerne.

Nu satser kæden på international vækst og åbner sin første restaurant i Danmark. Det oplyser Pizzabakeren i en pressemeddelelse.

Den nye butik er placeret i Hundige og åbner ved udgangen af måneden. Målet er at åbne op mod 40 salgssteder i Danmark inden for en femårig periode, oplyser ejerne.

Pizzabakeren, der blev stiftet i 2003, er Nordens største take away-pizzakæde med over 175 restauranter i Norge, 14 i Sverige og en enkelt i Kina og Spanien. Sidste år solgte selskabet pizzaer for 1 mia. kr.

Direktør forlader kæderestaurant

De seneste 4,5 år har Anders Kjørup stået i spidsen for pizzaimperiet Gorm’s, men nu stopper direktøren. På LinkedIn skriver han, at han blandt andet vil se tilbage på denne tid og huske de store resultater, der indbefatter et salg af virksomheden til Orkla.

Fredensborg-borger hædret hos McDonald's

Ved det årlige Kick Off-event for McDonald’s i Norden blev Claus Strand fra Fredensborg, der står bag McStrand-organisationen, der tæller syv – snart otte - McDonald's restauranter fordelt rundt i Nordsjælland samt i Slagelse og snart Vordingborg, hædret som 'Årets Franchisetager' hos McDonald’s, skriver Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne