Den hurtigtvoksende pizzakæde Pizzabakeren er på få år blevet den største pizzakæde i hjemlandet Norge med en milliardomsætning og indtjening, der har forgyldt ejerne.

Nu satser kæden på international vækst og åbner sin første restaurant i Danmark. Det oplyser Pizzabakeren i en pressemeddelelse.

Den nye butik er placeret i Hundige og åbner ved udgangen af måneden. Målet er at åbne op mod 40 salgssteder i Danmark inden for en femårig periode, oplyser ejerne.

Pizzabakeren, der blev stiftet i 2003, er Nordens største take away-pizzakæde med over 175 restauranter i Norge, 14 i Sverige og en enkelt i Kina og Spanien. Sidste år solgte selskabet pizzaer for 1 mia. kr.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Trend: Fastfood uden menneskelig interaktion

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurantkæden Eatsa, der er højtautomatiseret og fungerer som en salgsautomat, der leverer frisklavede salater til sultne kunder.

HORESTA-analyse: Take away oplever stor vækst

Danskerne går mere ud og spiser. Vi bruger flere penge pr. udespisebesøg. Restauranterhvervets samlede omsætning stiger. Det kunne HORESTAs adm. dir. Katia K. Østergaard fortælle på TV2 Business onsdag morgen med afsæt i en ny analyse af danskernes udespisevaner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne