Comwell-hotelkæden har planer om at udvide deres nuværende hotel ved Centralværkstedet i Aarhus midtby.

Den nye bygning vil blive opført ved siden af City Towers, der rejser sig 23 etager på Værkmestergade, og vil bestå af ca. 200 hotelværelser, mødefaciliteter og en restaurant. På de to øverste etager etableres der selskabslokaler, lounge og en sky bar.

På onsdag skal byrådet tage stilling til, om lokalplanen for højhusbyggeriet skal sendes i offentlig høring. Men allerede i april-maj havde de første naboer til Comwelludvidelsen mulighed for at give deres besyv med under en forudgående høring.

Flere af de i alt 13 høringssvar var positive, men flere beboere i området udtrykte bekymring for bl.a. deres udsigt, skyggegener, trafik og parkering.

Har du fået læst?

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne