Comwell-hotelkæden har planer om at udvide deres nuværende hotel ved Centralværkstedet i Aarhus midtby.

Den nye bygning vil blive opført ved siden af City Towers, der rejser sig 23 etager på Værkmestergade, og vil bestå af ca. 200 hotelværelser, mødefaciliteter og en restaurant. På de to øverste etager etableres der selskabslokaler, lounge og en sky bar.

På onsdag skal byrådet tage stilling til, om lokalplanen for højhusbyggeriet skal sendes i offentlig høring. Men allerede i april-maj havde de første naboer til Comwelludvidelsen mulighed for at give deres besyv med under en forudgående høring.

Flere af de i alt 13 høringssvar var positive, men flere beboere i området udtrykte bekymring for bl.a. deres udsigt, skyggegener, trafik og parkering.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hotelchef om spytte-voldssag: ”Nok var nok ”

Den mandlige receptionist, der tidligt lørdag følte sig så forulempet af en tidligere voldsdømt mand på Hotel Royal i Aarhus midtby, at han ringede 114, henter entydig opbakning hos sin chef, hotel-manager Lilian Lenbroch, skriver EB.dk.

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne