Comwell-hotelkæden har planer om at udvide deres nuværende hotel ved Centralværkstedet i Aarhus midtby.

Den nye bygning vil blive opført ved siden af City Towers, der rejser sig 23 etager på Værkmestergade, og vil bestå af ca. 200 hotelværelser, mødefaciliteter og en restaurant. På de to øverste etager etableres der selskabslokaler, lounge og en sky bar.

På onsdag skal byrådet tage stilling til, om lokalplanen for højhusbyggeriet skal sendes i offentlig høring. Men allerede i april-maj havde de første naboer til Comwelludvidelsen mulighed for at give deres besyv med under en forudgående høring.

Flere af de i alt 13 høringssvar var positive, men flere beboere i området udtrykte bekymring for bl.a. deres udsigt, skyggegener, trafik og parkering.

Har du fået læst?

Hotel kick-off

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. marts, når HORESTA afholder Hotel kick-off i trekantområdet!

Nærmere information om tid, sted og tilmelding vil komme snarest.

Hilton klar med nyt varemærke

Hilton har foreløbig 18 hotelvaremærker fordelt på 6.000 hoteller verden over. Hotellerne i 117 lande og territorier har samlet knap en million værelser. Og nu kommer der endnu et varemærke fra Hilton-koncernen, skriver Standby.dk.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne