Den britiske kendiskok Jamie Oliver måtte i seneste regnskabsår indkassere et samlet underskud på 168 mio. kr. i sit forretningsimperium, kaldet Jamie Oliver Group. Resultatet blev trukket ned af, at hans restaurantkæde, Jamie’s Italian, i februar blev nødt til at lukke et dusin restauranter, skriver The Guardian.

Restaurantkæden oplyser, at den led under "de fortsatte udfordringer for spisesesteder i den uformelle kategori", som også har resulteret i, at andre kendte restaurantkæder har skåret ned.

Jamie Oliver har desuden været nødt til at lukke en af sine to flagskibsrestauranter - Barbecoa.

Alligevel har Jamie Oliver i årets løb udbetalt 50 mio. kroner i udbytte til sig selv, skriver The Guardian.

 

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Kødklister solgt ulovligt til danske restauranter

Kødklister er ikke tilladt i fødevareproduktion i Danmark. Hverken i kødindustrien eller restaurationsbranchen. Alligevel har mindst 12 danske restauranter købt kødklister af mærket Activa de seneste år. Købet er sket hos det svenske firma Werners Gourmetservice via en dansk mellemmand, fortæller DR.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne