I august indledte Just Eat et samarbejde med 20 bagerier i København. Fra august til udgangen af september var væksten på 40 pct., og den ser ud til at fortsætte.

Det fortæller Just Eats adm. direktør siden 2015, Carsten Boldt, til FødevareWatch. Carsten Boldt fortæller, at fremgangen rummer mere end blot de direkte bestillinger tilknyttet bagerierne.

Det giver ham troen på, at morgenmadslevering rummer et stort potentiale for selskabet.

"Det vil ikke overraske mig, at det kunne gå hen og blive 10 pct. af forretningen, men jeg tror ikke, at det bliver større end det. Den gennemsnitlige bestilling er selvfølgelig lavere om morgenen. Den vokser sig lidt større til frokost og er meget større omkring aftensmåltidet. Men et potentiale på 10 pct. i en stor forretning er også absolut et tal," siger han.

Danskerne får mad udefra juleaften

For de fleste danskere foregår det hjemme sammen med familien med faste traditioner og hjemmelavet julemad. Men en ny tendens breder sig: Nemlig at spise ude, fortæller TV2.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne