Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I august indledte Just Eat et samarbejde med 20 bagerier i København. Fra august til udgangen af september var væksten på 40 pct., og den ser ud til at fortsætte.

Det fortæller Just Eats adm. direktør siden 2015, Carsten Boldt, til FødevareWatch. Carsten Boldt fortæller, at fremgangen rummer mere end blot de direkte bestillinger tilknyttet bagerierne.

Det giver ham troen på, at morgenmadslevering rummer et stort potentiale for selskabet.

"Det vil ikke overraske mig, at det kunne gå hen og blive 10 pct. af forretningen, men jeg tror ikke, at det bliver større end det. Den gennemsnitlige bestilling er selvfølgelig lavere om morgenen. Den vokser sig lidt større til frokost og er meget større omkring aftensmåltidet. Men et potentiale på 10 pct. i en stor forretning er også absolut et tal," siger han.

Medina åbner café i Hørsholm

Medina kaster sig over restaurationsbranchen og åbner en café i Hørsholm. Sammen med en forretningspartner har hun overtaget en tidligere frugt- og grønthandel, som nu omdannes til et take away-sted.

Pizza Hut gør comeback med 15 nye restauranter

Efter 16 års fravær er Pizza Hut tilbage i Danmark. Fredag åbnede kæden sin første restaurant på Sjælland i Ballerup, samtidig med en ny restaurant i Vejle. Planen er at etablere 23 restauranter i hele landet.

Log ind