En nyligt offentliggjort rapport fra Deloitte om den danske restaurationsbranches ve og vel er ikke særligt opmuntrende godnatlæsning for vordende restauratører.

Rapporten fortæller blandt andet, at der i 2017 åbnede ikke færre end 2.460 nye restaurationsvirksomheder. En seksdobling siden 2005. 4 ud af 10 steder har underskud, og i de første 8 måneder af 2018 har 270 restauranter måttet dreje nøglen om mod bare 180 i samme periode sidste år.

Politikens Ibyen-skribent Lars Bjerregaard kommenterer analysen:

”Jeg ved godt, at jeg før har skreget ’BOBLE!’, men kig lige på rapporten og fortæl mig, at det ikke lugter langt væk af en hastigt bristende boble. Nej, vel? For problemet er jo, at hvis ikke væksten stiger tilsvarende de kommende år – og det virker nær usandsynligt – vil endnu flere komme til at hænge med røven i den økonomiske vandskorpe”, skriver han i en klumme.

Læs hele artiklen her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Populær burgerbar flytter efter klager

I sommer åbnede den aarhusianske burgerkæde Burger Shack sin første burgerbar i København, som Politiken kvitterede med en seksstjernet anmeldelse. Nu er det dog blevet tid til at finde en ny lokation til baren. Det sker efter massive klager fra naboerne til grillen, skriver Ekstra Bladet ifølge FødevareWatch.dk.

Nyt københavnerhotel satser på naturen

Hotel Teglholmen består af et hotel på 6 etager med en stueetage indrettet til 1.500 m² dagligvarebutik samt hotellobby og morgenmadsrestaurant. Gården integreres med den tilstødende “grønne kile” med blomsterbede og trægrupper for at skabe et samlet grønt rum, skriver Nybygget ifølge Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne