I både 2015 og 2016 har ti naturtro isbjørne-statuer prydet facaden på Hotel d'Angleterre i København. Nu er de flyttet til Billund, hvor de vil være at finde ved et spisebord på taget af Teddy Bear Art Museum indtil nytår. Her tændes julelysene fredag 9. november klokken 16. Det skriver museet ifølge Vafo.dk.

Isbjørnene er mere end to meter høje, og nogle kender dem muligvis fra TV 2-udsendelsen "Jul på d'Angleterre". De er festligt klædte og pyntet med lys, glimmer og iskrystaller. Kunstværket er dedikeret til det skrøbelige Arktis. Inspirationen til isbjørnene hentede Alan Evensen og Else Marie Remmen, der er henholdsvis kreativ direktør på og ejer af Hotel d'Angleterre, på en tur til New York i 2015. Alan Evensen er glad for at høre om isbjørnenes nye hjem.

”Hvor det dog glæder mig at erfare, at isbjørnene skal holde julen 2018 på taget af et bamsemuseum. Det er da helt forrygende. Jeg sender jer de allerbedste ønsker for en fantastisk jul og mange kærlige hilsner til hver og en af "mine" isbjørne”, siger direktøren i pressemeddelelsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne