Langelinie Pavillonen fejrede i går 60-års fødselsdag ved en stor fest, hvor der også blev samlet mere end 80.000 kroner ind ved en velgørenhedsauktion til fordel for Røde Kors forestået af Bruun Rasmussen.

Siden bygningen fik en vitaminindsprøjtning og blev totalrenoveret i 2015, har pavillonen genetableret sig som et af Københavns største steder for events, møder og fester.

”Der er al mulig grund til at fejre, at vores kubistiske klassiker Langelinie Pavillonen i dag bliver rund og fylder 60 år,” sagde General Manager Danielle Eliassen i går inden jubilæumsgæsterne strømmede ind. Efter bygningen i 2015 blev renoveret til sit oprindelige udtryk og stand, har pavillonen generobret sin plads som et af byens foretrukne samlingssteder og lægger i år hus til mere end 400 arrangementer.

Rasmus Pors, der er en del af ejerkredsen bag Langelinie Pavillonen, samt ejer og partner i Madkastellet, der huserer i køkkenet på pavillonen siger:

 

Stor arena er åbnet

Efter 6 års arbejde åbnede Nordsjællands nye arena 'Royal Stage' den 7. januar, skriver Kursuslex.dk.

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne