Langelinie Pavillonen fejrede i går 60-års fødselsdag ved en stor fest, hvor der også blev samlet mere end 80.000 kroner ind ved en velgørenhedsauktion til fordel for Røde Kors forestået af Bruun Rasmussen.

Siden bygningen fik en vitaminindsprøjtning og blev totalrenoveret i 2015, har pavillonen genetableret sig som et af Københavns største steder for events, møder og fester.

”Der er al mulig grund til at fejre, at vores kubistiske klassiker Langelinie Pavillonen i dag bliver rund og fylder 60 år,” sagde General Manager Danielle Eliassen i går inden jubilæumsgæsterne strømmede ind. Efter bygningen i 2015 blev renoveret til sit oprindelige udtryk og stand, har pavillonen generobret sin plads som et af byens foretrukne samlingssteder og lægger i år hus til mere end 400 arrangementer.

Rasmus Pors, der er en del af ejerkredsen bag Langelinie Pavillonen, samt ejer og partner i Madkastellet, der huserer i køkkenet på pavillonen siger:

 

Børsen: HORESTA Årsdag blev til bæredygtighedsbrag

Tivoli Hotel & Congress Center's store konferencesal i København var torsdag fyldt til bristepunktet af omkring 740 gæster til HORESTA Årsdag. Børsen havde fulgt planlægningen af arrangementet i månedsvis.

Populær burgerbar flytter efter klager

I sommer åbnede den aarhusianske burgerkæde Burger Shack sin første burgerbar i København, som Politiken kvitterede med en seksstjernet anmeldelse. Nu er det dog blevet tid til at finde en ny lokation til baren. Det sker efter massive klager fra naboerne til grillen, skriver Ekstra Bladet ifølge FødevareWatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne