Langelinie Pavillonen fejrede i går 60-års fødselsdag ved en stor fest, hvor der også blev samlet mere end 80.000 kroner ind ved en velgørenhedsauktion til fordel for Røde Kors forestået af Bruun Rasmussen.

Siden bygningen fik en vitaminindsprøjtning og blev totalrenoveret i 2015, har pavillonen genetableret sig som et af Københavns største steder for events, møder og fester.

”Der er al mulig grund til at fejre, at vores kubistiske klassiker Langelinie Pavillonen i dag bliver rund og fylder 60 år,” sagde General Manager Danielle Eliassen i går inden jubilæumsgæsterne strømmede ind. Efter bygningen i 2015 blev renoveret til sit oprindelige udtryk og stand, har pavillonen generobret sin plads som et af byens foretrukne samlingssteder og lægger i år hus til mere end 400 arrangementer.

Rasmus Pors, der er en del af ejerkredsen bag Langelinie Pavillonen, samt ejer og partner i Madkastellet, der huserer i køkkenet på pavillonen siger:

 

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

Cirkusbygningen fejrede bedste partnere

Omkring 600 indbudte gæster fra knap 200 samarbejdspartnere var på plads torsdag aften i Cirkusbygningen i København til den 9. årlige partnergalla, hvor alle sejl er sat til, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne