Langelinie Pavillonen fejrede i går 60-års fødselsdag ved en stor fest, hvor der også blev samlet mere end 80.000 kroner ind ved en velgørenhedsauktion til fordel for Røde Kors forestået af Bruun Rasmussen.

Siden bygningen fik en vitaminindsprøjtning og blev totalrenoveret i 2015, har pavillonen genetableret sig som et af Københavns største steder for events, møder og fester.

”Der er al mulig grund til at fejre, at vores kubistiske klassiker Langelinie Pavillonen i dag bliver rund og fylder 60 år,” sagde General Manager Danielle Eliassen i går inden jubilæumsgæsterne strømmede ind. Efter bygningen i 2015 blev renoveret til sit oprindelige udtryk og stand, har pavillonen generobret sin plads som et af byens foretrukne samlingssteder og lægger i år hus til mere end 400 arrangementer.

Rasmus Pors, der er en del af ejerkredsen bag Langelinie Pavillonen, samt ejer og partner i Madkastellet, der huserer i køkkenet på pavillonen siger:

 

Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov

Hvad kommer den nye ferielov til at betyde for din virksomhed? Det kan du blive meget klogere på, når HORESTA holder gå-hjem-møde om den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020 med en overgangsordning fra 1. september 2019.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne