150 gæster deltog ved årets Kokke Knækker Cancer arrangement på Hotel Koldingfjord lørdag aften.

Udover en udsøgt menu og vine fra food- and beverage-manager Jesper Kristensens tema af kokke og tjenere bød aftenen på underholdning med bl.a. Søren Dahl fra Cafe Hack, Anne Dorte Michelsen og Marie Bramsen, samt Lune Carlsen og Brdr. Olsen.

Traditionen tro var der også en auktion som Alexa Bruun Rasmussen fra Bruun Rasmussens Kunstauktioner varetog på bedste vis.

Overskuddet fra årets Kokke Knækker Cancer blev på 1.284.960 kr., og dermed har projektet Kokke Knækker Cancer samlet støttet kræft-sagen med 6,5 mio. kroner over de seneste seks år.

Har du fået læst?

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Det skal være sjovt at undgå madspild

Mindre madspild er ikke en ny tanke i HORESTA. Men hvor det tidligere var et rent økonomisk spørgsmål, som kunne forvandle røde bundlinjer til sorte, er der i dag også et tydeligt miljøaspekt i det. Og HORESTAs medlemmer har det sjovt med at finde på nye ideer, skriver Planet-Tech.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne