150 gæster deltog ved årets Kokke Knækker Cancer arrangement på Hotel Koldingfjord lørdag aften.

Udover en udsøgt menu og vine fra food- and beverage-manager Jesper Kristensens tema af kokke og tjenere bød aftenen på underholdning med bl.a. Søren Dahl fra Cafe Hack, Anne Dorte Michelsen og Marie Bramsen, samt Lune Carlsen og Brdr. Olsen.

Traditionen tro var der også en auktion som Alexa Bruun Rasmussen fra Bruun Rasmussens Kunstauktioner varetog på bedste vis.

Overskuddet fra årets Kokke Knækker Cancer blev på 1.284.960 kr., og dermed har projektet Kokke Knækker Cancer samlet støttet kræft-sagen med 6,5 mio. kroner over de seneste seks år.

Har du fået læst?

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Guides: Sådan inddrager du medarbejderne i kampen mod madspild

Ved du, hvor det meste madspild opstår i din virksomhed? Og hvordan inddrages medarbejderne i at håndterer problemet? Som en del af HORESTAs nye madspildsprojekt køres der en række indsatser for at inspirere virksomhederne til at nedbringe madspildet og gøre det til et fælles projekt blandt medarbejderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne