Millennials bliver ofte udråbt til at være den bedst uddannede, den mest berejste, den mest digitaliserede og den mest udadvendte generation, der har været. Men i forhold til andre generationer kan det være svært at sige noget helt generelt om millennials præferencer inden for hotelophold, fordi generationen både dækker over de 38-årige og dem, som kun lige er blevet myndige.

Inden for segmentet er der store forskelle i rejsemønstret, forklarer Nedeem Wasi, der er medlemschef i HORESTA.

”Hvor de unge ikke har så stort råderum og derfor går efter det billigste hotel til pengene - fordi de alligevel regner med at være ude at opleve, og derfor kun skal have et sted at overnatte - ser det anderledes ud i den anden ende af generationen. Her vil man med alderen vælge et hotel med mere komfort, fordi man - på grund af at man rejser som en familie - vil opholde sig mere på hotellet,” siger Nedeem Wasi.

Han peger på, at dem, som tilhører den ældre del af millennial-generationen, med tiden vil begynde at vælge hoteller ud fra komfort, aktiviteter for store og små, og hvilke restaurantmuligheder der tilbydes.

 

Har du fået læst?

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne