Det kunne være endt med stor Djursland-triumf, da Park World Magazine onsdag aften hyldede den europæiske forlystelsesparkbranche i Amsterdam, hvor Djurs Sommerland var indstillet til prisen som Europas bedste familiepark.

Men Djurs Sommerland, og direktør Henrik B. Nielsen, måtte se sig slået af tegneseriefænomenet Gurli Gris, idet temaparken Paultons Park - Home of Peppa Pig World løb med hæderen.

Henrik B. Nielsen er stolt og anser indstillingen som et skulderklap, men er selvfølgelig også ærgerlig.

”Det er der ingen tvivl om. Vi vil altid gerne vinde. Det er det, der driver udviklingen hos os, det, der gør os bedre”, siger Djurs Sommerland-direktøren, der anerkender, at man var oppe imod større parker.

 

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Nye forlystelser giver rekordmange stillinger i Legoland

1600 sæsonmedarbejdere. Så mange skal der bruges i Legoland, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Og det er rekordhøjt. Årsagen er, at der vil være et helt nyt område for gæsterne at udforske, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne