Det kunne være endt med stor Djursland-triumf, da Park World Magazine onsdag aften hyldede den europæiske forlystelsesparkbranche i Amsterdam, hvor Djurs Sommerland var indstillet til prisen som Europas bedste familiepark.

Men Djurs Sommerland, og direktør Henrik B. Nielsen, måtte se sig slået af tegneseriefænomenet Gurli Gris, idet temaparken Paultons Park - Home of Peppa Pig World løb med hæderen.

Henrik B. Nielsen er stolt og anser indstillingen som et skulderklap, men er selvfølgelig også ærgerlig.

”Det er der ingen tvivl om. Vi vil altid gerne vinde. Det er det, der driver udviklingen hos os, det, der gør os bedre”, siger Djurs Sommerland-direktøren, der anerkender, at man var oppe imod større parker.

 

Tivoli vil løfte salg af mad og drikke med bredere udbud

Tivolis nye general manager for food&beverage Jakob Harreby Volquards har siddet i direktørstolen siden oktober 2019, og selv om han ikke vil komme ind på fremtidens konkrete tiltag, har han dog spottet, hvad der skal gøres anderledes for at optimere indtjeningen på segmentet.

Djurs Sommerland slutter sæsonen af med endnu en kåring

”Vi er utrolig glade og meget stolte over at modtage prisen ”Bedste Forlystelse” 2019, hvor vi var oppe imod et stærkt felt af nominerede. I år har vi haft endnu mere fokus på at give vores gæster personlige og mindeværdige oplevelser i parken. Derfor betyder det rigtig meget for os at modtage en pris som denne, der er uddelt på baggrund af børnefamiliernes stemmer,” siger adm. direktør Henrik B. Nielsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne