Det kunne være endt med stor Djursland-triumf, da Park World Magazine onsdag aften hyldede den europæiske forlystelsesparkbranche i Amsterdam, hvor Djurs Sommerland var indstillet til prisen som Europas bedste familiepark.

Men Djurs Sommerland, og direktør Henrik B. Nielsen, måtte se sig slået af tegneseriefænomenet Gurli Gris, idet temaparken Paultons Park - Home of Peppa Pig World løb med hæderen.

Henrik B. Nielsen er stolt og anser indstillingen som et skulderklap, men er selvfølgelig også ærgerlig.

”Det er der ingen tvivl om. Vi vil altid gerne vinde. Det er det, der driver udviklingen hos os, det, der gør os bedre”, siger Djurs Sommerland-direktøren, der anerkender, at man var oppe imod større parker.

 

Er der styr på elinstallationerne? Legelande og forlystelsesparker får besøg

Forlystelsesparker og legelande kan se frem til besøg fra Sikkerhedsstyrelsen. Sidste år gennemførte Sikkerhedsstyrelsen 100 tilsyn med elinstallationerne i forlystelsesparker og legelande. Desværre var resultaterne ikke tilfredsstillende, lyder det, og derfor har styrelsen i år valgt netop disse områder ud i forbindelse med det risikobaserede tilsyn med el.

Legoland fylder rundt

Torsdag den 7. juni er det præcis 50 år siden, at Legoland åbnede dørene for første gang. Den runde fødselsdag markeres i hele juni måned.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne